"Примітивний папуга" : у Зеленського висміяли путінського глашатая Пєскова

22 квітня 2023, 14:58
Дмитро Пєсков не є генератором інтелектуальних смислів, підкреслив Михайло Подоляк.
Пєсков, Подоляк
Михайло Подоляк жорстко висміяв Дмитра Пєскова / Скріншот

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк висміяв прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, якому довіряють озвучувати заздалегідь написані тексти.

Про це він сказав в інтерв'ю Каналу 24, коментуючи висловлювання Пєскова щодо розширення НАТО і війни з Україною.

"Хто це взагалі такий? Пєсков не є генератором інтелектуальних смислів — це людина-папуга, людина, яка щось повторює. Він після 14 місяців війни повторює: "Ми не допустимо НАТО". Дружечок, піди не допусти НАТО до Фінляндії", — говорить представник ОП.

відео дня

Він упевнений в тому, що до Пєскову потрібно ставитися, як: "До неадекватної, примітивної людини, яка повторює те, що не має сенсу. Чому? Тому що інтелектуально опрацювати це він не може".

Разом з тим радник глави ОП переконаний в тому, що в Україні набагато більше людей, які генерують смисли.

"Вони продовжують нести нісенітницю вже 14 місяців, класичну російську нісенітницю. Суб'єктивність України вища, ніж у РФ", — додав Подоляк.

Нагадаємо, раніше дочка прес-секретаря Володимира Путіна Дмитра Пєскова - Єлизавета назвала санкції, введені проти неї, "необґрунтованими і несправедливими". Вона заявила, що "не з простої сім'ї", але при цьому "зробила себе сама".

Також ми писали, що синові прес-секретаря Володимира Путіна Миколи Пєскова в прямому ефірі подзвонили і запропонували з'явитися до військкомату у зв'язку з мобілізацією. Пранк організували прихильники опозиціонера Олексія Навального.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти