Пошкодив внутрішні органи: у Сумській області чоловік до смерті жорстоко зґвалтував жінку

25 січня 2022, 18:23оновлено 24 серпня 2023, 17:08
Збоченець пошкодив жінці внутрішні органи, і вона померла в ліжку.
насильство
Насильство / pixabay

У Сумській області чоловік жорстоко розправився з жінкою та зґвалтував її.

Як повідомляє прокуратура Сумської області, було направлено до суду обвинувальний акт стосовно 45-річного жителя Кролевця, обвинуваченого у зґвалтуванні знайомої та ненаданні їй допомоги.

Деталі трагедії

Подія сталася 23 листопада 2021 року в місті Кролевець.

45-річний чоловік запросив до себе в квартиру свою 53-річну знайому. Вони разом вживали алкоголь, після чого, скориставшись безпорадним станом жінки, чоловік зґвалтував її з використанням стороннього предмета.

Збоченець пошкодив жінці внутрішні органи, і вона померла в ліжку, а чоловік, спостерігаючи за цим, не викликав їй швидку допомогу.

Що загрожує злочинцеві

"Дії обвинуваченого кваліфіковані за ч.5 ст. 152 (вчинення дій сексуального характеру, пов'язаних з проникненням в тіло іншої особи з використанням іншого предмета, без добровільної згоди потерпілої особи, що спричинили тяжкі наслідки) і ч. 3 ст. 135 ( залишенні без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані) КК України. За скоєне йому загрожує від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі", - розповіли в прокуратурі.

читайте такожЗгвалтував і по-звірячому бив: в Івано-Франківській області рецидивіст жорстоко вбив 9-річну дівчинку

Раніше ми повідомляли, що у Львівській області в Стрийському районі 22-річний чоловік спочатку побив, а потім зарізав свого 66-річного батька. Конфлікт, який закінчився трагічно, спалахнув між батьком і сином під час розпивання спиртного.

У Луцьку Волинської області сталося жорстоке подвійне вбивство. 62-річний Василь Пилип'юк убив доньку та колишню дружину. Тіло дівчини знайшли в коридорі. Ймовірно, вона намагалася втекти. Її мати в момент нападу спала.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти