Під Одесою жорстоко побили депутата з Херсонщини: лікарі борються за його життя

6 листопада 2021, 12:53
Невідомі зупинили автомобіль, в якому був депутат разом з дружиною. Зловмисники побили подружжя. Зараз їх розшукують копи.
Під Одесою жорстоко побили депутата з Херсонщини: лікарі борються за його життя
Під Одесою напали на депутата з Херсонської області та його дружину / Фото od.npu.gov.ua

У передмісті Одеси невідомі напали на депутата однієї з об'єднаних територіальних громад Херсонської області. Наразі чоловік у важкому стані перебуває в лікарні. Поліція порушила кримінальне провадження.

Про інцидент повідомили в поліції Одеської області. За даними правоохоронців, невідомі зупинили автомобіль, в якому був депутат разом з дружиною. Зловмисники побили подружжя.

Потерпілий чоловік, ім'я якого не називається, перебуває у важкому стані в лікарні, за його життя борються лікарі.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Під Одесою жорстоко побили депутата з Херсонщини: лікарі борються за його життя
Фото od.npu.gov.ua

На даний час проводиться досудове розслідування. Поліцейські розшукують зловмисників. Їм загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв Главред, у Рівному 15-річні брати-близнюки напали з ножем на 42-річну жінку, яка поверталася додому після того, як відвела свою дитину в дитсадок. Її з непроникаючими ножовими пораненнями доставили в лікарню.

Однією з версій нападу є перегляд заборонених фільмів, де присутні сцени жорстокості. Надивившись фільмів, підлітки хотіли побачити, як почувається людина після нанесення поранення ножем.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти