"Копали ногами на очах у дітей": у Дніпрі школяр з мамою побили вчительку

2 листопада 2021, 15:49
Тим часом підозрювана - мати шестикласника - своєї провини в побитті категорично не визнає і стверджує, що усього лише захищала власного сина.
121212
У Дніпрі школяр з мамою побили вчительку/ скріншот з відео

У Дніпрі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття вчительки школярем і його матір'ю. Про це повідомляє портал ТСН.

Як повідомляють журналісти, інцидент стався на уроці математики. Дванадцятирічний школяр в телефоні написав повідомлення мамі, що вчителька нібито відсадила від нього однокласників і вилаяла за погану поведінку. Мати прийшла в школу разом зі старшим сином-студентом і пішла розбиратися з вчителькою.

Педагог говорила копам, що жінка з сином спершу матірно її лаяли, а після почали штовхати ногами. Причому на очах у інших школярів.

"Погрожувала, кричала, що я тебе вб'ю, поламаю тобі руки і ноги. Підскочила ця жінка, почала бити її ногами. І її повнолітній син продовжували це побиття. Це сталося на очах у дітей", - каже директор школи любов Рудник.

Тим часом мати шестикласника своєї провини не визнає і стверджує, що всього лише захищала сина.

"Ми не вломилися, а зайшли, як всі нормальні, порядні люди. Я як мати - приходжу і захищаю своїх дітей", - заявила підозрювана.

читайте такожУ Києві суд виніс вирок вчительці, яка побила учня з аутизмом

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Дніпрі учень шостого класу шкіл №94 побив вчительку музики прямо на уроці через зауваження.

За попередньою інформацією, підліток під час уроку грав у телефоні, клацав горіхи, а на зауваження відповідав нецензурною лексикою. Вчителька підійшла, і забрала телефон, після цього дитина накинулася на неї з кулаками на очах у всього класу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти