"Стріляли у відповідь": під Києвом п'яний чоловік з вилами напав на поліцейських

13 жовтня 2021, 08:41
63-річний батько і його 28-річний син влаштували бурхливе застілля з великою кількістю алкогольних напоїв. Яке закінчилося нападом на копів і стріляниною.
Наручники
Під Києвом п'яний чоловік з вилами напав на поліцейських / УНІАН

У Київській області п'яний чоловік кидався з вилами навперейми на патруль поліції. Про це повідомили представники пресслужби поліції главку Національної поліції по Київській області в соціальній мережі Facebook.

Як кажуть копи, 11 жовтня близько 18.00 до них надійшло повідомлення про крадіжку інструментів. На виклик прибули працівники сектору реагування патрульної поліції Калинівського відділу поліції.

"На місці події перебували 63-річний батько і його 28-річний син. Обидва чоловіки були напідпитку. Побачивши поліцейських, вони почали висловлюватися нецензурною лайкою, хапатися за формений одяг і кидатися в бійку. Схопивши Вила, молодий чоловік накинувся на поліцейських. На зауваження працівників поліції припинити свої протиправні дії чоловік не реагував через що правоохоронці змушені були здійснити попереджувальний постріл вгору згідно зі ст.46 Закону України "Про Національну поліцію"", ‒ йдеться в повідомленні.

відео дня
'Стріляли у відповідь': під Києвом п'яний чоловік з вилами напав на поліцейських

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Розслідування продовжуватиметься.

читайте такожУ Києві п'яна "вдрабадан" жінка таранила авто, називаючись "полковником поліції"

Нагадаємо, раніше в селі Коровія на Буковині копи затримали п'яного священика - отця Василя-колишньої УПЦ (Московського патріархату).

Настоятель храму погрожував правоохоронцям тим, що "прийдуть румуни", називав їх "бандерівцями", а також погрожував"всадити кулю в лоб".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти