Під Києвом педофіл зґвалтував 8-річну дівчинку на очах у маленького брата

28 листопада 2021, 11:19оновлено 8 грудня 2021, 21:29
Все відбувалося на очах у 5-річного брата.
Насильство
Згвалтування дитини / pixabay

Жителя Київської області визнали винним і засудили до найсуворішого покарання, за зґвалтування 5-річної дівчинки.

"У судовому засіданні прокурор довів, що обвинувачений у серпні 2018 року вчинив дії сексуального характеру щодо особи, яка не досягла 14 років. Сталося це на території одного з сіл Білоцерківського району. Чоловік прийшов додому до знайомої, де на той час перебували її діти. Скориставшись відсутністю господині, він схопив 8-річну дівчинку і відніс її в город, де згвалтував. Все відбувалося на очах у 5-річного брата", - йдеться в повідомленні Київської обласної прокуратури.

Незважаючи на те, що обвинувачений своєї провини не визнавав, прокурор повністю довів його винність у скоєнні вказаного злочину.

Відомості про ґвалтівника дитини будуть внесені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи.

читайте такожУ Кривому Розі школярі жорстоко побили, пограбували і згвалтували працівницю лазні, жінка в реанімації

Як повідомляв Главред, 20 липня в Луцьку Волинської області сталося жорстоке подвійне вбивство. 62-річний Василь Пилип'юк убив доньку та колишню дружину. Тіло дівчини знайшли в коридорі. Ймовірно, вона намагалася втекти. Її мати в момент нападу спала.

Місяць тому набув чинності вирок суду щодо чоловіка через домашнє насильство. Якби його не просто оштрафували, а відправили до в'язниці, то життя двох людей можна було б врятувати.

Раніше в невеликому містечку Теребовля в Тернопільській області 19 червня сталася трагедія. Чоловік вбив свою 28-річну дружину, а потім наклав на себе руки. Сиротою залишилася трирічна дочка пари.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти