Партизани під Мелітополем підірвали церкву з окупантами - мер

9 листопада 2022, 09:33
Мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що сили опору в селі Вознесенка Запорізької області підпалили церкву, в якій розмістилися вороги.
Церква, вибух
Партизани під Мелітополем підірвали церкву з окупантами - мер/ Іван Федоров, Telegram

Мер тимчасово окупованого міста Мелітополь Іван Федоров повідомив, що українські партизани в селі Вознесенка (Запорізька область) підпалили церкву, в якій розмістили штаб російські війська. Про це чиновник повідомив на своєму каналі в месенджері Telegram.

"Навіть на дев'ятому місяці окупації опір жителів настільки потужний, що ра**исти буквально задихаються від нього. Сьогодні близько 14: 00 у селі Вознесенка Мелітопольського району підсмажили лігво окупантів. У кращих традиціях ра**истів вони розмістили свій штаб в одній із захоплених церков", - сказав він.

121

Нагадаємо, раніше вранці 3 листопада, у тимчасово окупованому Мелітополі стався вибух у місці розташування російських окупаційних військ. Мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що ведеться підрахунок утилізованих російських загарбників.

До того, 25 жовтня у тимчасово окупованому Мелітополі стався вибух в районі бізнес-центру гауляйтера Євгена Балицького. Повідомлялося, що поблизу місця вибуху розташовується відділення ра**истської ФСБ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти