Від отриманих на війні ран загинув чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу Віталій Мерінов

31 березня 2023, 10:44оновлено 6 квітня 2023, 22:20
Віталій Мерінов пішов на війну в перший день повномасштабного вторгнення РФ. У нього залишилася дружина і дворічна дочка.
Від отриманих на війні ран загинув чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу Віталій Мерінов
​Віталій Мерінов помер від отриманих на фронті травм / Фото facebook.com/ruslan.martsinkiv

Вночі 31 березня від отриманих на фронті травм в госпіталі помер Віталій Мерінов - чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу, чемпіон України з універсального бою, майстер спорту з боксу. Про непоправну втрату повідомив у Facebook мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Віталій Мерінов пішов на війну в перший день повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну. Під час одного з боїв Віталій отримав вогнепальне осколкове поранення в ногу.

"Одужав і знову повернувся на фронт і захищав Україну до останнього дихання", — написав мер.

відео дня

Мерінов був членом виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, а також депутатом мерії минулого скликання. Також майстер спорту з боксу раніше служив у Нацгвардії.

У нього залишилася дружина і дворічна дочка.

Як повідомляв Главред, 28-річний боєць ЗСУ і майстер гирьового спорту Віктор Котелевець героїчно загинув на Донбасі - після танкового обстрілу російських окупантів.

Раніше в боях за Україну трагічно загинув 26-річний артист балету Національної оперети України Вадим Хлупянець. Хлопець героїчно захищав нашу країну від російської навали на Бахмутському напрямку.

Крім того, в жорстоких боях з російськими окупантами під Бахмутом загинув 28-річний футболіст Руслан Курдас. Він виступав на позиції правого захисника в командах майстрів "Металург" (Запоріжжя), "Таврія-Сімферополь", ФК "Суми" та "Перемога" (Дніпро).

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти