"Тиждень буде дуже спекотним": Арестович дав новий прогноз щодо війни

6 червня 2022, 22:54
Арестович зазначає, що може загостритися ситуація в Запорізькій області.
Арестович
Арестович / УНІАН

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що найближчий тиждень буде складним для нас.

"Російські війська накопичили сили і перейшли в наступ відразу на 3 ділянках фронту", - сказав Арестович в ефірі Фейгін LIVE.

Арестович зазначає, що може загостритися ситуація в Запорізькій області - росіяни концентрують війська в районі Василівки, південніше Запоріжжя.

відео дня

Найнебезпечніші напрямки:

  • ізюмсько-слов'янське угруповання військ РФ успішно просувається в напрямку Святогірська, а також пішло на трасу на Барвінкове;
  • у напрямку Слов'янська надпотужна концентрація російських сил. До облоги міста можуть перейти через тиждень. Нашій обороні на півночі міста дуже важко і перспективи їх дуже не ясні;
  • у Сєвєродонецьк притягли купу артилерії і ми змушені маневрувати під ударами арти. Вони зняли війська з Бахмутівського напрямку і намагаються перерізати трасу Бахмут-Лисичанськ. Там у них є просування. Може навіть переріжуть.
'Тиждень буде дуже спекотним': Арестович дав новий прогноз щодо війни

Війна в Україні

Як повідомляв Главред, 24 травня радник глави Офісу президента Олексій Арестович розповів, що росіяни у Сєвєродонецьку хочуть зробити "новий Маріуполь". За його словами, противник має перевагу в артилерії і авіації в Сєвєродонецьку. Однак у Лисичанську та Сєвєродонецьку ситуація загалом керована.

Вже наступного дня Арестович заявив, що Україна програла російській армії за темпами.

В Американському інституті вивчення війни вважають, що наступ російських окупантів для захоплення Сєвєродонецька може початися найближчими днями. Армія РФ направить всі свої зусилля на відрізання двох основних магістралей в Сєвєродонецьк на Донбасі і штурм міста.

Дивіться онлайн новини Донбас

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти