На Запоріжжі окупанти оселилися в санаторії, де кожен день ведуть фейкові "бої" проти ЗСУ

4 липня 2022, 11:10
Таким чином російські військові знайшли спосіб, як ухилитися від реальної участі у війні і стати "героями спецоперації".
Російська бронетехніка
Окупанти оселилися в санаторії в Запорізькій області і кожен день ведуть фейкові бої з ЗСУ / Reuters

У Запорізькій області окупанти оселилися в санаторіях на окупованій території і влаштовують "бої" нібито з українськими захисники. Після таких фейкових "зіткнень" вони отримують нові боєкомплекти та винагороди за участь у бойових діях. Про це повідомила українська розвідка, заявили в Запорізької ОВА.

Окупанти відпочивають у санаторії з видом на Каховське водосховище поблизу Енергодара. Вони втілюють в життя свій підступний план, який допомагає їм стати "героями спецоперації" і не загинути на війні.

"Окупанти щовечора імітують бойові зіткнення з підрозділами Збройних Сил України. Під час таких вогневих зіткнень зазначений підрозділ росіян "знищує" ДРГ українців, їх плавзасоби і БПЛА. Про це вони гордо рапортують у своїх доповідях. Така поведінка окупантів пояснюється тим, що в разі ведення ними такої "героїчної" оборони своїх позицій різко зменшуються шанси використання їх підрозділу на лінії бойового зіткнення, де їх чекає справжній вогневий контакт з підрозділами ЗСУ і "героїчна" смерть", — йдеться в повідомленні.

відео дня

читайте такожЗСУ знищили російських диверсантів на Запоріжжі: у полон потрапив солдат-кримінальник з "ДНР"

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях України збільшується кількість збройних сутичок між російськими військовими. Зокрема, поблизу окупованого міста Токмак між російськими військовослужбовцями виник словесний конфлікт, що переріс у збройну сутичку, в результаті якої загинуло 4 і отримали поранення близько 10 окупантів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти