На Донбасі через обстріли під завалами опинилися мама, тато і крихітка-донька

30 листопада 2023, 13:34
Шістьма ракетами "з-300" окупанти в ніч на четвер, 30 Листопада, влаштували масований удар одночасно по трьох містах Донецької області.
Новоградовська, обстріл
В результаті обстрілів російськими окупантами в Новоградівці постраждало безліч сімей / колаж Главред, фото МВС і ДСНС

Шістьма ракетами "С-300" окупанти влаштували масований удар одночасно по трьох містах Донецької області - Покровськ, Мирноград, Новогродівка. В результаті в Новоградівці постраждало безліч сімей - і деякі все ще можуть залишатися під завалами, повідомляє портал "Донбас.Реалії" з посиланням на місцевих жителів.

"Хороша сім'я. Чоловік Ігор працював на шахті. Дружина Олена працювала в банку. Дівчинка Маша в другий клас, напевно, ходить. У мене внучок з нею дружив. Хороша сім'я, розумнички такі", – розповіла місцева мешканка Тамара.

7890

Серед постраждалих в інших вищевказаних містах - сім'я з двома дітьми. Також поранення отримав ще 13-річний хлопчик. Попередньо пошкоджено Багатоквартирний та 9 приватних будинків, відділ поліції, автомобілі, гаражі.

відео дня

"Під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка і Мирноград. В результаті обстрілів постраждали 10 осіб, серед них 4 дитини. Парамедики поліції врятували немовля.Ще п'ятеро людей шукають під завалами", - заявив керівник МВС України Ігор Клименко.

Нагадаємо, як повідомляв Главред з посиланням на британську розвідку, РФ готує масовані ракетні удари. Одна з цілей Росії - ослаблення протиповітряної оборони України, не виключили в розвідці Британії.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що Росія накопичила приблизно вдвічі менше ракет, ніж минулого року. За його словами, окупанти будуть більше розраховувати на дронові атаки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти