Вночі РФ вдарила ракетами по трьох містах: постраждали 4 дитини, зокрема немовля

30 листопада 2023, 08:06оновлено 30 листопада 2023, 13:26
У Покровську постраждала сім'я з двома дітьми: 16-річним хлопцем та 6-місячним малюком. Парамедики поліції врятували немовля.
Ракетний удар по Покровському району
Ракетний удар по Покровському району / Колаж: Главред, фото: Нацполіція, МО РФ

У ніч на 30 листопада російські окупанти завдали ракетного удару шістьма ракетами С-300 по Покровському району Донецької області. Під обстріли потрапили Покровськ, Новоградівка та Мирноград. В результаті постраждали 10 осіб, зокрема, 4 дитини. Ще п'ятеро людей шукають під завалами.

Як повідомив глава МВС Ігор Клименко, у Покровську постраждала сім'я з двома дітьми: 16-річним хлопцем і 6-місячним немовлям. Парамедики поліції врятували немовля. Також поранення отримав ще 13-річний хлопчик.

Пошкоджено багатоквартирний та 9 приватних будинків, відділ поліції, автомобілі, гаражі.

відео дня

"Один зі снарядів вибухнув у дворі будинку, де жила сім'я з двома дітьми. Внаслідок обстрілу було зруйновано дах і стіни будинку, сім'я опинилася під завалами. Парамедик поліції допоміг вибратися з-під руїн чоловікові, у якого на руках було закривавлене немовля. Оглянувши хлопчика, поліцейський закутав його і швидко доставив до лікарні. Загрози життю піврічного Ілая немає", - йдеться у повідомленні.

Під удар окупантів потрапили три міста на Донбасі
Під удар окупантів потрапили три міста на Донбасі / Фото: Нацполіція

В Новогродівці окупанти влучили у багатоповерхову будівлю. Поранено 13-річну дитину. Зараз на місці ракетного удару продовжують працювати поліцейські та працівники ДСНС. Під завалами, ймовірно, можуть перебувати ще 5 осіб, серед них дитина.

В результаті атаки зруйновані житлові будинки
Внаслідок атаки зруйновано житлові будинки / Фото: Нацполіція

Мирноград: росіяни вдарили двома ракетами із ЗРК "С-300". Руйнувань зазнав відділ поліції.

На місцях влучень всю ніч працюють ДСНС і поліція. Пошуково-рятувальна операція триває, поліцейські документують наслідки російських ударів.

Як повідомляв Главред, РФ готує масовані ракетні удари. Одна з цілей Росії - ослаблення протиповітряної оборони України, не виключили в розвідці Британії.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що Росія накопичила приблизно вдвічі менше ракет, ніж минулого року. За його словами, окупанти будуть більше розраховувати на дронові атаки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти