"Немовля поховали разом із мамою": історія сім'ї, яку РФ спалила живцем у Харкові

14 лютого 2024, 10:06
Сім'я Путятіних виїжджала з Харкова до Черкас, але потім повернулася. Район, де вони жили, раніше ніколи не обстрілювали окупанти.
Сім'я Путятіних, Харків
Сім'я Путятіних загинула 10 лютого внаслідок атаки дронів на Харків / Колаж: Главред, фото: khar.gp.gov.ua, facebook.com/victims.of.russia, t.me/synegubov

У понеділок, 12 лютого, у Харкові попрощалися із сім'єю Путятіних - Ольгою, Григорієм та їхніми трьома дітьми, які загинули внаслідок російської атаки дронами в ніч на 10 лютого.

Йдеться про 35-річну працівницю місцевої прокуратури Ольгу Путятіну, її 38-річного чоловіка Григорія та трьох синів. Наймолодшому з хлопчиків було 10 місяців, середньому - 4 роки, старшому - 7 років.

Колега Ольги Юлія Захарова, яка була хрещеною дітей, розповіла в коментарі ТСН.ua про сім'ю, яку вбили російські окупанти.

відео дня

За словами Юлії, сім'я виїжджала з Харкова до Черкас, але потім повернулася. Район, де вони жили в Харкові, до цього ніколи не обстрілювали.

Загиблу Ольгу Путятіну Захарова знала з першого курсу інституту.

"Для мене загибель цієї родини - дуже велика трагедія. Я ще не зовсім усвідомлюю, що все це сталося. Про Олю можу сказати, що вона була дуже відповідальною людиною, дуже правильною. Можна погодитися, що народити третю дитину та ще й під час війни - це не просто. Але вони не занепадали духом, будували плани, все робили для дітей", - розповіла Юлія.

Молодший син Ольги, 10-місячне немовля, був похований в одній труні з мамою.

"Нам сказали, що таких діточок, яким не виповнилося одного року, ховають разом із мамою. Тим більше, він загинув на ній... Про середнього хлопчика можу сказати, що він мріяв піти на бокс. Пам'ять про них буде в наших серцях", - додала Юлія.

Олексій - найстарший із загиблих хлопчиків - навчався у другому класі.

Атака дронів на Харків 10 лютого

У ніч на 10 лютого російські окупанти вдарили дронами по Харкову. Під удар потрапила нафтобаза. Унаслідок цього розлилося паливо і загорілося.

Влучання зафіксували в Немишлянському районі. Виникло кілька масштабних пожеж. 15 житлових приватних будинків вщент згоріли.

Унаслідок пожежі загинула ціла сім'я з п'яти осіб. Пізніше з'ясувалося, що загинули прокурор Чугуївської окружної прокуратури Путятіна Ольга Сергіївна зі своїм чоловіком і трьома синами - Олексієм, Михайлом і Павлом.

Крім того, у Харкові загинула літня пара з інвалідністю - це 66-річний чоловік та його 65-річна дружина. Пенсіонер був паралізований.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти