Які фактори впливають на можливу зустріч Путіна і Зеленського-Подоляк

18 травня 2022, 17:37
156
Радник очільника Офісу президента Михайло Подоляк сказав, що будь-яка війна закінчується домовленостями. Їх можуть укласти на рівні президентів.
Зеленський, Путін
Які фактори впливають на можливу зустріч Путіна і Зеленського - Подоляк / колаж фото ua.depositphotos.com/

Зустріч президентів України Володимира Зеленського та Росії Володимира Путіна як і раніше можлива. Але на терміни її проведення та обсяги впливають як мінімум два фактори, заявив радник керівника офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телеканалу Moldova1.

На початку війни така зустріч, каже чиновник, була необхідна для припинення бойових дій. Але зараз це вже зовсім інша історія, стверджує Подоляк

Чиновник також сказав, що будь-яка війна закінчується домовленостями. Їх можуть укласти на рівні президентів. Питання полягає в тому, коли Зеленський з Путіним зможуть зустрітися.

відео дня

"Це буде залежати від того, як будуть проходити бойові дії на сході України і наскільки цинічними будуть дії Росії на півдні країни. Ці фактори будуть вирішувати обсяги переговорів між двома лідерами і час проведення цих переговорів", - розповів радник очільника Офісу президента.

читайте такожЧому Путін відмовляється від переговорів із Зеленським: відповідь ОП

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що готовий особисто зустрітися і поговорити з очільником країни-агресора Володимиром Путіним. Але переговори повинні проходити без прокремлівських посередників і на умовах діалогу, а не ультиматумів.

"Що стосується переговорів з РФ, питання ускладнюється щодня. Я особисто так вважаю, тому що щодня деокупуються невеликі містечка. І ми бачимо сліди знущань, тортур, розстрілів. І саме тому ускладнюється момент про можливість переговорів", - сказав Зеленський в інтерв'ю італійському телеканалу Rai 1.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти