Зґвалтував 7-річну внучку співмешканки: під Запоріжжям люди загрожують іноземцю самосудом

6 вересня 2021, 10:32
Розлючені люди розмалювали ворота і паркан гнівними гаслами і кажуть, що готові влаштувати самосуд. Але поки очікують результатів офіційного розслідування.
наручники
Під Запоріжжям люди загрожують іноземцю самосудом / УНІАН

У селі Богатирівка в околицях Запоріжжя місцеві жителі підозрюють чоловіка-іноземця у згвалтуванні семирічної внучки своєї співмешканки. Про це повідомляє місцевий портал Форпост.

За інформацією журналістів, Літня пара кілька років купила в Богатирівці невеликий будинок. Незвичайним було лише одне - чоловік виявився іноземцем з далекої Південної Америки. Доброзичлива і завжди усміхнена пара ні в кого не викликала негативу, кажуть односельці. У жінки є дочка від першого шлюбу і тому в Богатирівку до бабусі часто приїжджала в гості внучка.

Однак 5 вересня до будинку, де живе Літня пара, приїхали поліцейські. І вели допит сусідів, а потім ‒ допитали і чоловіка. Опісля по селу пішла чутка - нібито зі слів поліції - чоловік зґвалтував 7-річну внучку своєї співмешканки.

відео дня

Розлючені люди розмалювали ворота і паркан гнівними гаслами і кажуть, що готові влаштувати самосуд. Зараз всі очікують офіційних коментарів від поліцейських.

Новини Запоріжжя
Будинок, де нібито сталося зґвалтування / Форпост

читайте такожУ Київській області чоловік по-звірячому зґвалтував 16-річну дівчину і викинув

Нагадаємо, раніше в Чернігові 58-річний громадянин Азербайджану заманив підлітка в торговий вагончик. При цьому він попросив дівчинку нібито допомогти "забратися всередині".

Коли та зайшла у вагончик, він накинувся на неї, повалив на підлогу і згвалтував.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти