Кордони України були атаковані з боку Білорусі - ДПСУ

24 лютого 2022, 07:46
Атаки на прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску проходять із застосуванням артилерії, важкої техніки та стрілецької зброї.
кордон, ДПСУ
Кордони України були атаковані з боку Білорусі / Фото facebook.com/DPSUkraine

Державний кордон України зазнав атаки російських військ з боку Російської Федерації та Республіки Білорусь. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

"Близько 5:00 державний кордон України на ділянці з Російською Федерацією та Республікою Білорусь піддався атаці з боку російських військ, підтримуваних Білоруссю", - йдеться у повідомленні.

У ДПСУ додали, що атаки на прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску проходять із застосуванням артилерії, важкої техніки та стрілецької зброї.

відео дня

"Це відбувається в межах Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей. Крім того, атака відбувається з боку тимчасово окупованого Криму. Також фіксується робота диверсійно-розвідувальних груп противника", - йдеться у повідомленні.

Залежно від ситуацій на ділянках кордону, прикордонники разом зі Збройними Силами України та Національною гвардією України ведуть вогонь по ворогу.

Інформація про можливі поранення серед прикордонників уточнюється.

Як повідомляв Главред, президент України Володимир Зеленський заявив, що в країні запровадять воєнний стан через вторгнення Росії. Глава держави закликав українців зберігати спокій та залишатися вдома.

Президент США Джо Байден заявив, що Володимир Путін напав на Україну, і РФ несе всю відповідальність за смерті.

Раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін заявив у ніч на четвер, 24 лютого, що ухвалив рішення про проведення "спеціальної військової операції" у зв'язку із ситуацією в Донбасі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти