"Це Ваша нагорода": Залужний прокоментував присвоєння йому звання Героя України

9 лютого 2024, 22:17
Ексголовком ЗСУ запевнив, що й надалі "з відданістю і вдячністю" служитиме Українському народові.
'Це Ваша нагорода': Залужний прокоментував присвоєння йому звання Героя України
Валерій Залужний назвав звання Героя великою честю та відповідальністю / Колаж: Главред, фото: president.gov.ua

Ексголовком Збройних сил України Валерій Залужний відреагував на присвоєне йому звання Героя України та вручення ордену "Золота зірка". Для нього отримана наголода є великою честю та відповідальністю. Про це Залужний написав у своєму Telegram-каналі.

"Для мене велика честь отримати звання Героя України. Честь і Відповідальність. Які я відчуваю перед кожним захисником і захисницею України, незважаючи на те, що зараз не обіймаю посад. Це Ваша нагорода, бо саме ви - справжні Герої!" - написав Залужний.

Колишній головнокомандувач ЗСУ зазначив, що це нагорода для всіх захисників України, які продовжують свою службу. Він запевнив, що й надалі віддано служитиме українському народові.

відео дня

"З відданістю і вдячністю служу і служитиму Українському народові!" - зазначив Залужний.

Відставка Залужного

Нагадаємо, 8 лютого стало відомо про відставку Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ. Новим головнокомандувачем президент призначив Олександра Сирського.

Як повідомляв Главред, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відмовився виконувати рекомендації радників США щодо літнього наступу проти окупантів, що стало однією з причин його відставки, за даними видання Politico.

Крім цього, 8 лютого Валерію Залужному присвоїли звання Героя України та вручили орден "Золота зірка" за видатні особисті заслуги в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти