"Це була репетиція, чекай зустрічі": у Херсоні партизани передали "привіт" колаборанту-нардепу

4 липня 2022, 15:10
У тимчасово окупованому Херсоні українські партизани регулярно продовжують чинити опір російським окупантам та їхнім ставленикам.
Ковальов
Олексій Ковальов / колаж Фото Facebook і Обозреватель

У тимчасово окупованому росіянами Херсоні українські партизани активно чинять опір окупантам і передають погрози - "привіти" місцевим колаборантам, повідомляє портал" Обозрєватєль". Цього разу сміливці звернулися до нардепа-колаборанта Олексія Ковальова.

Відомо, що наприкінці червня він вижив після замаху на своє життя, а потім відразу записав відеозвернення, в якому звинуватив спецслужби України в підриві власного автомобіля.

У свою чергу, партизани Херсонщини звернулися до Ковальова і заявили, що той вибух був всього лише репетицією. Також колаборанту порадили готуватися до чергової зустрічі.

відео дня

"Льоша, це була репетиція. Чекай зустрічі", - листівки такого змісту масово партизани розклеїли по Херсону.

1656936444-4500.jpg

читайте такожПотужний вибух в окупованому Херсоні: партизани підірвали авто колаборанта-начальника в'язниці - ЗМІ

Нагадаємо, раніше оперативники Держбюро розслідувань встановили, що нардеп від партії "Слуга народу" Олексій Ковальов перейшов на бік російських окупантів. Підконтрольні йому підприємства постачали продукти в анексований Крим з подальшим продажем там.

3 травня стало відомо, що нардепа-зрадника виключили зі складу фракції. Згодом у ДБР порушили кримінальне провадження щодо Ковальова за колабораційну діяльність.

22 червня начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що на Херсонщині підірвали автомобіль Ковальова.

"Я можу підтвердити, що було скоєно певну дію. Автомобіль точно підірваний. В якому стані знаходиться цей колаборант і зрадник, ми з'ясовуємо", - говорив він.

Проте, згодом стало відомо, що Ковальов залишився живий.

Інші новини:

Дивіться онлайн новини Херсона

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти