Данілов порівняв удар РФ по Києву з нальотом Люфтваффе: наші ракети знайдуть свої цілі

27 червня 2022, 15:25
Ракетний удар по Києву секретар РНБО порівняв з бомбардуванням Лондона в 1940 році Люфтваффе.
Ракетний удар по Києву 26 червня 2022
Ракетний удар по Києву 26 червня 2022 року / Фото ДержНС

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов прокоментував ракетний обстріл Києва російськими окупантами в неділю, 26 червня.

Як написав він у своєму Facebook, ракетні України РФ - це тактика залякування, запозичена росіянами у нацистів часів Другої світової війни.

Разом з тим він упевнений в тому, що така тактика російських окупантів справила зворотний ефект.

"У 1940 році Люфтваффе почали масове бомбардування Лондона з метою зломити опір британців, підірвати їх бойовий дух, але це призвело до прямо протилежного ефекту – бомбардування згуртувало і розлютило", - нагадав секретар РНБО.

Він упевнений в тому, що ра**истські бомбардування Києва та інших українських міст і регіонів мають ті ж наслідки, що і нальоти Люфтваффе.

"Українці не злякалися, а розлютилися і хочуть помсти, а українські ракети знайдуть свої високоточні цілі", - додав Данилов.

читайте такожПро ракетні удари по Україні: росіяни мстять

Нагадаємо, вранці в неділю, 26 червня, РФ завдала ракетний удар по Києву. Одна з ракет потрапила в багатоповерхівку в Шевченківському районі столиці.

З-під завалів витягли жінку. Вона виявилася громадянкою РФ. Про це повідомив радник глави МВС Антон Геращенко. За його словами, ракета вдарила прямо в квартиру Росіянки та її сім'ї.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти