Буданов сказав, що Україні потрібно для перемоги над Росією

16 лютого 2024, 13:08
285
Керівник ГУР Міноборони Кирила Буданова в інтерв'ю французьким журналістам розповів, що потрібно для перемоги над Росією.
Кирило Буданов, дрон
Що Україні потрібно для перемоги над Росією: думка Кирила Буданова / колаж: Главред, фото: УНІАН, 43 окрема механізована бригада

Вкрай важливим питанням для перемоги України у війні є те, як розподіляти ресурси, використовувати те, що є і планувати лінії постачання. У тривалій війні перемагає та сторона, яка має потужнішу економіку та логістику. Про це в інтерв'ю французькому порталу Liberation сказав керівник ГУР Міноборони генерал-лейтенант Кирило Буданов.

"Наша війна не унікальна. Це просто конфлікт високої інтенсивності з використанням усього спектра наявних озброєнь. Ми не стоїмо на порозі застосування зброї масового знищення, але все інше - від підводних човнів до стратегічної авіації - використовується вже давно", - сказав офіцер.

Генерал каже, що жодні "чудові технології", на жаль, не допоможуть зараз кардинально змінити хід тривалої війни. На думку Буданова, набагато важливішими є інші чинники.

відео дня

"Питання в тому, як розподіляти ресурси, як використовувати те, що є, і як планувати лінії поставок. У тривалій війні перемагає та сторона, яка має більш потужну економіку і логістику", - заявив він.

Війна Росії проти України

Ситуація на фронті - не патова, сказав спікер Офісу президента Сергій Нікіфоров. Він уточнив, що такі слова президента Зеленського італійським журналістам було некоректно витлумачено: президент України говорив не про патову ситуацію, а про стагнацію на південному фронті.

Україна отримає F-16 із ракетами на 300-500 км, заявив командувач Об'єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв. Він нагадав, що позаторік завдяки HIMARS і MLRS окупанти РФ змушені були відсунути свої військові об'єкти на відстань понад 100 кілометрів від переднього краю.

Окупанти РФ не прорвалися в Авдіївку, сказав керівник місцевої військової адміністрації Віталій Барабаш. Вони зайшли в дачний масив, але не в міську забудову або на вулиці міста.

Інші матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти