Понад 150 загиблих і поранених: РФ вдарила по десятках міст і сіл – Зеленський

30 грудня 2023, 16:14
1560
Вже відомо про 39 загиблих в результаті масованого удару РФ по Україні.
Зеленський
Володимир Зеленський назвав число жертв удару РФ по Україні / Колаж: Главред, Фото: Telegram в. Зеленського

В Україні тривають роботи з ліквідації наслідків вчорашньої російської атаки. Постраждали близько 120 міст і сіл - сотні цивільних об'єктів.

"Я дякую всім нашим рятувальникам ДСНС України, працівникам і працівницям комунальних підприємств, поліцейським, всім, хто зараз на місцях допомагає, підтримує людей, розбирає завали і відновлює нормальне життя", - написав в Telegram президент України Володимир Зеленський.

За його словами, всього через цей удар терористів постраждали 159 осіб. Серед них станом на даний момент, на жаль, 39 загиблих.

відео дня

"Мої співчуття рідним і близьким. Усім пораненим та травмованим надано необхідну допомогу. Окремо хочу подякувати всім лідерам світу, політикам та громадським діячам, які засудили цю атаку. Спасибі журналістам з багатьох країн, які підтримують наших людей і розповідають правду про російське зло і про наш захист. Зброя в руках українців - це завжди захист життя, і кожен прояв російського терору знову і знову доводить - не можна зволікати з допомогою протистоять терору. Ми всі разом повинні перемогти терор", - йдеться в повідомленні.

Ракетний удар РФ по Україні

Нагадаємо, вранці 29 грудня в Україні була оголошена масштабна повітряна тривога - країна-агресор атакує ракетами. Вибухи прогриміли в ряді міст, в тому числі і в столиці.

У Святошинському районі столиці, за попередніми даними, впали уламки збитої ракети. У Подільському районі горить Складське приміщення. Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що в Києві вибухом пошкоджено будівлю станції метро "Лук'янівська". В результаті атаки РФ в Києві є загиблі.

У Дніпрі в ході масованої ракетної атаки прогриміла серія вибухів. У Дніпрі горить один з торгових центрів. Мер Дніпра Борис Філатов повідомив про постраждалих і загиблих у Дніпрі.

У Харкові після ударів РФ 22 прильоту: є поранені, є загиблі. Окупанти Росії з 5 до 8 ранку 29 грудня влаштували ракетний обстріл Харкова, зафіксовані удари по школі, лікарні та житлових будинках, сказав Ігор Терехов.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти