Бізнес у військові часи: 711 мільйонів гривень від Parimatch Ukraine у держбюджет та допомогу ЗСУ

4 січня 2023, 17:52
Участь компанії в економічній підтримці армії була найрізноманітнішою.
Бізнес у військові часи: 711 мільйонів гривень від Parimatch Ukraine у держбюджет та допомогу ЗСУ
УНИАН

711 млн гривень перерахувала компанія Parimatch Ukraine у державний бюджет податків та зборів і витратила на допомогу Збройним силам України у 2022 році, не зважаючи на усі складності воєнного часу. Про це йдеться у повідомленні Parimatch Ukraine.

При цьому, більше половини з цієї суми склали добровільні витрати на допомогу ЗСУ. Ліцензійні відрахування та податки за рік, що минув, склали 325 мільйонів гривень, а на оборону країни ліцензійний букмекер Parimatch Ukraine загалом витратив 386 млн гривень.

"Перезавантаження легального грального ринку в Україні та його подальший розвиток різко перервав початок повномасштабної війни. Ліцензійні оператори сталі пліч-о-пліч з великим національним бізнесом, аби тримати економічний фронт," - йдеться у повідомленні.

відео дня

Участь компанії в економічній підтримці армії була найрізноманітнішою. Від початку повномасштабного вторгнення бренд Parimatch Ukraine одним з перших почав надавати швидку та адресну допомогу захисникам України, відштовхуючись від конкретних запитів і потреб. Так, у перші місяці різні підрозділи ЗСУ та ТрО отримували велику кількість засобів індивідуального захисту та різні елементи амуніції — бронежилети, бронеплити, шоломи, тактичні окуляри. А також численні автівки та тони літрів палива для здійснення оперативних бойових задач.

Parimatch Ukraine профінансував придбання та переобладнання для ЗСУ більше сотні авто, на десятки мільйонів гривень закупав бронежилети 3-4 класів та іншої амуніції у спецпідрозділи у Харківській, Миколаївській, Запорізькій і Донецькій областях, поставляла в бойові частини дрони та інше спорядження. Для медиків Parimatch Ukraine закупляв апарати ШВЛ, ліки та реанімобілі.

Букмекерська компанія фінансово підтримала ініціативу українських айтівців та вклалася в придбання системи протидії дронам SKY CTRL, що працює наразі на одній з найгарячиших ділянок фронту.

"Допомога великого національного бізнесу була і залишається одним з ресурсів для фінансування країни та армії. Ми підтримуємо державу та ЗСУ у боротьбі з ворогом, і готові бути поряд кожен з 365 днів нового року. Наш пріоритет – виконувати фінансові зобов'язання, реалізовувати гуманітарні ініціативи, регулярно передавати військовим технологічне підсилення, у майбутньому – спільно працювати над відновленням України", – зазначила СЕО Parimatch Ukraine Наталія Гілевич.

Крім прямого фінансування потреб ЗСУ, Parimatch Ukraine був провайдером гуманітарних акцій, серед яких збір крові для військових що відбувся у вересні минулого року у київському офісі компанії. Також Parimatch Ukraine надавав допомогу вимушеним переселенцям, що виїхали з окупованих територій та зон бойових дій, а Parimatch Tech, IT-підрозділ компанії, брав участь у волонтерських IT-ініціативах.

Компанія також є офіційним партнером національної фандрайзингової платформи UNITED24 і бере участь у допомозі цивільному сектору країни. Серед останніх проектів UNITED24 був проект Light up Christmas for Ukrainians по залученню коштів на придбання генераторів для українських лікарень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти