38 російських десантників зникли безвісти: окупанти невдало натрапили на українських танкістів

23 червня 2022, 18:58
З цілого підрозділу вижити вдалося лише парі чоловік.
втрати Росії, ЗСУ
Окупанти невдало натрапили на українських танкістів / УНІАН

У Донецькій області було знищено підрозділ 382 окремого батальйону морської піхоти (в/ч 45765, Темрюк) 810 обр мп (Севастополь).

В ході бойових дій 21 червня російські окупанти пішли на штурм позицій ЗСУ, але отримали відсіч, повідомив журналіст Роман Цимбалюк на своїй сторінці в Facebook.

"Під час спроби штурму українських позицій даний підрозділ натрапив на танкістів ЗС України, вижити вдалося лише парі людей. Втрати серед особового складу: 3 військовослужбовців вбито (про смерть яких доповіли ті, що вижили) і 38 вважаються зниклими безвісти", - написав журналіст.

відео дня

читайте такожПрорідили лави окупантів: повітряні сили знищили ротно-тактичну групу та опорний пункт РФРаніше українські військові ліквідували Олександра Астахова з Луганськ, який раніше служив у спеціальному загоні "Беркут" і зрадив свою Батьківщину. Тепер зрадника наздогнала карма.

Нагадаємо, українські воїни ліквідували під Ізюмом окупантів з Кантемирівської танкової дивізії. Завдання успішно виконали військові бригади"Холодний Яр".

Дивіться новини Донбасу онлайн:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти