Intel потролила процесори Apple і закликала переходити на ПК

12 лютого 2021, 19:15оновлено 24 березня 2021, 19:31
Перші ґрунтовно "проїхалася" по комп'ютерах Mac з процесором Apple M1, доводячи перевагу своїх чіпів над продукцією суперника.
Intel потролила процесори Apple і закликала переходити на ПК
Intel висміяла Apple / 9to5mac

Днями корпорація Intel запустила рекламну кампанію Go PC ("Перейди на ПК"), в якій активно висміює недоліки Mac, доводячи перевагу своїх чіпів над продукцією суперника.

Зокрема, з'явилося вже два твіти про переваги ПК з Windows: вони краще сумісні з іграми, у них є сенсорні екрани та підтримкою стилуса.

Залучила компанія і YouTube-блогера Джона Ретингера, який майже десять хвилин розповідав про переваги ноутбуків на Windows над MacBook: у Mac немає порту USB-A, Mac не може виводити зображення більш ніж на один зовнішній монітор, у них більш обмежений модельний ряд і конфігурації.

відео дня

Можливо, це реакція на те, що раніше в продуктах Apple використовувалися чіпи Intel, але влітку 2020 року компанія відмовилася від них на користь власних чіпів M1, які показали більш високу продуктивність. Або це запізніла відповідь на кампанію Apple з 2000-х – тоді у них виходили ролики зі слоганом Get a Mac ("Купи Mac"" і двома акторами: старий і незграбний зображував ПК, а весь такий модний, молодіжний і простий грав Mac, показуючи, що Mac набагато простіше і сучасніше.

Що примітно, Intel підтримує партнерські відносини з Apple з 2005 року, і, хоча зараз в Apple є комп'ютери зі своїми власними чіпами, деякі Mac все ще поставляються з процесорами Intel. Очікується, що Apple остаточно перейде на власну лінійку процесорів до кінця 2022-го.

Intel потролила процесори Apple і закликала переходити на ПК
"Якщо ви можете запустити ракету і Rocket League, ви не на Mac". Варто відзначити, що в 2020 році розробники Rocket League припинили підтримку гри на macOS.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про плани Apple з випуску двох нових Mac Pro, один з яких є прямим оновленням поточного Mac Pro і буде як і раніше використовувати той же дизайн, що і версія, випущена у 2019 році. Йому дістануться процесори від Intel, проте в майбутньому все-таки планується перехід на власні ARM-чіпи Apple M1.

Крім того, Apple розробляє недорогий зовнішній монітор на заміну Thunderbolt Display, який продавався за 999 доларів, але у 2016 році був знятий з виробництва. Він стане дешевше завдяки матриці, орієнтованої на звичайних користувачів, а не на професіоналів. При цьому яскравість і контрастність зроблять на рівні самих топових моделей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти