Стало відомо, чим Apple порадує фанатів iMac та Mac Pro у 2021 році

17 січня 2021, 16:56оновлено 25 березня 2021, 17:48
Видання Bloomberg дізналося про перший за останні 10 років редизайн настільного iMac.
Apple
Apple працює над редизайном iMac і Mac Pro / Reuters

Як повідомляють журналісти видання Bloomberg, окрім нових моделей iPhone SE та AirPods Pro з оновленим дизайном, компанія Apple також працює над редизайном iMac і Mac Pro – це буде одне з найзначніших візуальних змін продуктів Apple в цьому році.

Видання Bloomberg дізналося з джерел, що за зовнішнім виглядом нові комп'ютери будуть схожими на монітор Apple Pro Display з симетричними рамками, а задня кришка стане плоскою, а не зігнутою, як у поточних iMac.

Також компанія планує випустити два нових Mac Pro, один з яких є прямим оновленням поточного Mac Pro і буде як і раніше використовувати той же дизайн, що і версія, випущена у 2019 році. Йому дістануться процесори від Intel, проте в майбутньому все-таки планується перехід на власні ARM-чіпи Apple M1.

відео дня

Крім того, Apple розробляє недорогий зовнішній монітор на заміну Thunderbolt Display, який продавався за 999 доларів, але у 2016 році був знятий з виробництва. Він стане дешевше завдяки матриці, орієнтованої на звичайних користувачів, а не на професіоналів. При цьому яскравість і контрастність зроблять на рівні самих топових моделей.

Стало відомо, чим Apple порадує фанатів iMac та Mac Pro у 2021 році

Раніше стало відомо про плани Apple випустити здешевлену версію навушників повнорозмірних навушників AirPods Max.

Очікується, що майбутня модель може коштувати близько 350 доларів або понад 9999 грн. З такою ціною здешевлена версія AirPods Max зможе скласти конкуренцію популярними моделями типу Sony WH-1000xm4 і Bose QuietComfort 35 II.

Нагадаємо, перші повнорозмірні навушники Apple анонсували 8 грудня 2020 року, а їх фактичні продажі в Україні стартували 25-го числа. Новинка є першими навушниками компанії закритого типу. Як йдеться в офіційному описі продукту, завдяки даній конструкції та чіпу H1, вони здатні виконувати до 9 мільярдів операцій в секунду і забезпечувати "революційну якість звуку".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти