StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел влипла в любовний трикутник

18 жовтня 2023, 00:14
1620
Хакан Сабанджі ставить "Еду Йилдиз" у незручне становище.
Ханде Ерчел
Ханде Ерчел побувала на вечірці у колишньої коханки Хакана Сабанджі / колаж: Главред, фото: instagram.com/handemiyy

Зірка турецьких серіалів Ханде Ерчел розлучилася з партнером по серіалу "Постукайся в мої двері" Керемом Бюрсіном в березні минулого року. Цієї весни акторка підтвердила роман з Хаканом Сабанджі - турецьким плейбоєм та спадкоємцем сім'ї мільярдерів.

Шанувальники Ерчел залишилися розчаровані вибором її партнера - в суспільстві Сабанджі користується поганою славою. Проте пара вже більше півроку разом і, схоже, щаслива. Однак примхи Хакана нікуди не поділися.

Так днями мільярдер привів акторку на вечірку з нагоди Дня народження відомої блогерки Діли Таркан, яка раніше була в романтичних стосунках з Сабанджі. На святі був присутній і його старший брат Хаджі. Він, до речі, також зустрічався з блогеркою.

відео дня

І якщо їм комфортно жити в такому "турецькому серіалі", то Ерчел, схоже, готова в них тільки зніматися - в реальному житті вона явно віддає перевагу більш простим ситуаціям. Це помітно по фото з вечірки, яке Таркан виклала на своїй сторінці в Instagram. На груповому фото Ханде намагається посміхатися, але це виходить у неї досить змучено.

Ханде Ерчел і Хакан Сабанджі з друзями
Ханде Ерчел побувала на вечірці у колишньої коханки Хакана Сабанджі / instagram.com/dilatarkan

Раніше шеф-кухар та суддя МастерШеф Ольга Мартиновська розповіла про новий роман. Кулінар зазначила, що шалено закохана, і Володимир Ярославський, її друг та колега, тут абсолютно ні до чого.

Також українська співачка Аліна Гросу розповіла, чому кинула свого чоловіка-росіянина. Артистка зізналася, що не останню роль в розставанні зіграли гроші.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти