StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гросу розповіла, чому кинула свого чоловіка-росіянина

17 жовтня 2023, 18:49
3649
Співачка вперше дала відверту відповідь щодо своїх попередніх стосунків.
Аліна Гросу
Аліна Гросу відверто відповіла своїм підписникам/ instagram.com/alina_grosu

Українська співачка Аліна Гросу, яка після проблем зі здоров'ям і операцією, довгий час не виходила на зв'язок, на своїй сторінці в Instagram розповіла, чому вона вирішила кинути свого чоловіка-росіянина.

Своєю особисто історією вона поділилася в сторіз.

За словами Гросу, у подружжя повинні бути схожі інтереси. Крім того, співачка каже, що в шлюбі дружина не повинна заробляти більше чоловіка. На думку співачки, доходи в парі повинні бути однаковими.

відео дня

"Вважаю не дуже доречним відповідати на це питання. Можу сказати тільки одне: погано, коли сильно починають інтереси розбігатися. Ще гірше, коли дівчина заробляє більше, ніж чоловік. Він злиться, вона з часом припиняє поважати. Для мене ідеально, коли заробляють порівну, щоб не було питань", – прокоментувала артистка.

Аліна Гросу розповіла про причини розлучення з чоловіком
Аліна Гросу розповіла про причини розлучення з чоловіком / Instagram/

Нагадаємо, раніше Гросу поспішила заспокоїти армію переживаючих і повідомила, що вона потонула в роботі. Зокрема, вона займається акторською майстерністю і паралельно записує нові пісні.

"Щось я випала з соціальних мереж. Ви часто зараз пишете, де я і чи зі мною все добре. Тому вирішила відповісти на ваші запитання. Зі мною все більш-менш нормально, наскільки це зараз можливо. Що я тут роблю? Я в першу чергу вчуся акторській майстерності, а також англійської мови", — поділилася співачка.

Раніше Аліна Гросу, яка не так давно оговталася від серйозного захворювання, розповіла на своїй сторінці в Instagram, що ж все таки з нею сталося.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти