StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дружина Романа Сасанчина в сльозах відверто розповіла про кризу в їхньому шлюбі

10 листопада 2023, 00:40
2281
Іванна Сасанчина не стала стримувати емоції та зазначила, що знаходиться у вкрай пригніченому стані.
Роман Сасанчин з дружиною
Дружина Романа Сасанчина розповіла про їхні проблеми у стосунках / колаж: Главред, фото: instagram.com/sasanchyn_official

21-річний український співак, переможець проєктів Голос. Діти і Голос країни, Роман Сасанчин одружився на своїй коханій, блогерці Іванні (в дівоцтві Турчак) за кілька місяців до появи на світ їх спільної доньки Елізабет (народилася 30 грудня 2021).

Молода сім'я бурхливо з'ясовує стосунки. Наприклад, навесні 2022 року між Романом та Іванною виник розкол, і дівчина навіть заговорила про розлучення. Однак парі вдалося помиритися, і вже в січні 2023 року вони обвінчалися

Втім, проблеми з їхніх стосунків нікуди не зникли. Про це повідомила дружина співака у своєму блозі в Instagram. Іванна, ображена на чоловіка, в сльозах і тремтячим голос розповіла, що втомилася від поведінки Романа.

відео дня

"Мене так [втомило - неценз.] чути "дай-подай". Почуваюся прислугою. Я вже дійсно дуже близька до того, щоб здатися і обрати простіший шлях", - зізналася дівчина.

Не всі поставилися до її слів співчутливо, багато хто став критикувати Іванну за надмірну відвертість. На це дружина Романа Сасанчина відповіла, що у своєму блозі вона має повне право ділитися будь-якими своїми емоціями: "Ніхто не говорив, що сімейне життя – це лише мед. Бувають і дуже гіркі моменти! Хочеш-не-хочеш, мусиш цьому давати раду. Я не хочу мовчати і тримати в собі те, що мені болить. Така вже я! Або приймайте, або відписуйтесь! Я людина і маю право на своїй сторінці робити і говорити про те, що хочу".

Іванна Сасанчина з дочкою
Дружина Романа Сасанчина розповіла про їхні проблеми у стосунках / instagram.com/annavi_i

Раніше українська ведуча та громадська діячка Катя Осадча розповіла про усиновлення, яке вона планувала з чоловіком Юрієм Горбуновим на початку повномасштабної війни в Україні.

Також Бред Пітт підтвердив роман з жінкою молодшою за нього на 30 років. Стосунки між голлівудською зіркою та фітнес-тренером Інес де Рамон зав'язалися ще влітку 2022 року.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти