StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Віталій Білоножко одружився!": вдова Білоножка показала фото з весілля онука

13 серпня 2024, 11:35
1471
Тезка свого легендарного дідуся одружився, а Світлана Григорівна була почесною гостею.
Світлана Білоножко, Віталій Білоножко
Світлана Білоножко розповіла про весілля онука - Віталія Білоножко-молодшого / колаж: Главред, фото: Facebook Світлана Білоножко

Сім'я Народного артиста України Віталія Білоножка через 7 місяців після смерті співака від зупинки серця відсвяткувала дуже життєствердне свято. Йдеться про народження нової родини.

Вдова Віталія Васильовича, Світлана Григорівна Білоножко, повідомила, що їхній онук одружився. На своїй сторінці у Facebook вона розповіла про весілля і показала перші фото зі свята.

Віталій-молодший - один із двох онуків Віталія та Світлани Білоножків. Молодий чоловік взяв за дружину дівчину на ім'я Софія, яка, схоже, дуже припала до душі зірковій бабусі.

відео дня

"Віталій Білоножко одружився! Наш любий онук взяв в дружини прекрасну дівчинку Софійку! Дуже молоді, але ж кохання - це велика сила ! Довго думала, скорочувала, щоб вам, друзі, показати найцікавіші моменти весілля! Що коли приходять справжні друзі, рідні, то і весілля вдається на славу! Будьте щасливими, дорогі наші наречені!" - написала Світлана Білоножко.

На весіллі виступив Павло Зібров, близький друг сім'ї, а акторка Ольга Сумська долучилася до привітань у соціальних мережах.

Світлана Білоножко з онуком та його нареченою
Світлана Білоножко розповіла про весілля онука - Віталія Білоножко-молодшого / колаж: Главред, фото: Facebook Світлана Білоножко

Хто такий Віталій Білоножко?

Віталій Васильович Білоножко (11 червня 1953 - 9 січня 2024) - український співак, естрадний виконавець; Народний артист України (1995); засновник і організатор періодичного Міжнародного фестивалю сімейної творчості "Мелодія двох сердець", повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що Камалія розлучилася з чоловіком після 20 років у шлюбі через іншу жінку. Українська співачка назвала ім'я розлучниці, та за яких обставин прийняла рішення піти від обранця.

Також невпізнанного Потапа на свіжих фото порівняли з путіністом Філіпом Кіркоровим і його батьком. Музичний продюсер відростив сиву бороду, і набрав кілька кіло.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти