StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Валерія Леонтьєва виганяють із РФ - що сталося

9 липня 2024, 10:28
47262
У РФ почалося цькування Валерія Леонтьєва через його мовчання про війну.
Валерій Леонтьєв
Валерія Леонтьєва хочуть "заборонити" в РФ / колаж: Главред, фото: instagram.com/valera_leontiev/?hl=uk

Російський співак Валерій Леонтьєв, який так і не висловив свою позицію з приводу терористичного вторгнення РФ в Україну, більшість часу живе в США, але нещодавно приїхав до країни-окупанта, щоб виступити на сцені за велику суму.

Як заявив любитель Путіна Віталій Бородін росЗМІ NEWS.ru, Леонтьєву не можна давати заробляти в країні-окупанті, оскільки у нього "відсутня громадянська позиція".

відео дня

"У важкі для Росії часи діяч культури повинен бути зі своєю країною. Я не закликаю конкретно Леонтьєва вирушати в окопи. Але підтримати батьківщину словом можна і потрібно! Де був цей артист після початку СВО і по недавній час? У Штатах. Він сказав хоч слово на підтримку Росії? Ні. Отже, "тихушник". Треба перевірити тих, хто запрошує таких артистів на свої свята і платить їм гігантські гонорари в Росії", - сказав Бородін.

Хто такий Валерій Леонтьєв?

Валерій Леонтьєв - радянський і російський співак, композитор і актор; народний артист РФ. Багаторазовий володар музичних премій "Звукова доріжка", "Овація" і "Золотий грамофон". Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, артист виїхав зі своєї терористичної батьківщини.

Валерій Леонтьєв - останні новини по темі

Зазначимо, раніше повідомлялося, що Валерій Леонтьєв опинився серед тих, хто в лютому 2022 року, після початку повномасштабної війни в Україні, покинув країну-окупанта. Він осів у Маямі, США, де вже багато років живе і працює його дружина, і де подружжя має нерухомість.

А також Лайма Вайкуле в завуальованій формі розкрила позицію свого колеги, легендарного співака Валерія Леонтьєва з приводу повномасштабної війни країни-агресора Росії проти України.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти