StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путініст Філіп Кіркоров "злив" Валерія Леонтьєва, який пішов зі сцени

1 квітня 2024, 17:34
6003
Філіп Кіркоров заявив, що Леонтьєв не йде зі сцени, а просто взяв собі відпустку через втому.
Філіп Кіркоров, Валерій Леонтьєв
Філіп Кіркоров висловився про Леонтьєва / колаж: Главред, фото: instagram.com/fkirkorov/, instagram.com/valera_leontiev/

Російський співак Філіп Кіркоров, який у захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, зробив нову заяву з приводу відходу зі сцени його колеги Валерія Леонтьєва.

Кіркоров в ефірі програми "Ты не поверишь!" на росТБ розповів, що Леонтьєв зовсім скоро повернеться на сцену. Виявляється, Валерій пішов у відпустку, а також артист-путініст розхвалив свого друга, який і не висловив свою позицію щодо війни в Україні, яку розпочала Росія.

відео дня

"Звичайно, повернеться! Він і не йшов! Він просто взяв трошки відпустку. Він стільки наїздився, що має право зараз просто відпочити, повірте мені", - сказав Кіркоров.

Хто такий Валерій Леонтьєв

Валерій Леонтьєв - радянський і російський співак, композитор і актор; народний артист РФ. Багаторазовий володар музичних премій "Звукова доріжка", "Овація" і "Золотий грамофон". Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, артист виїхав зі своєї терористичної батьківщини.

Валерій Леонтьєв - останні новини по темі

Зазначимо, раніше повідомлялося, що Валерій Леонтьєв опинився серед тих, хто в лютому 2022 року, після початку повномасштабної війни в Україні, покинув країну-окупанта. Він осів у Маямі, США, де вже багато років живе і працює його дружина, і де подружжя має нерухомість.

А також Лайма Вайкуле в завуальованій формі розкрила позицію свого колеги, легендарного співака Валерія Леонтьєва з приводу повномасштабної війни країни-агресора Росії проти України.

Читайте більше про Леонтьєва:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти