StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Засуджує Кремль та боїться повернутися в РФ - де зараз Валерій Леонтьєв

8 листопада 2023, 18:28
Співак виїхав з країни-окупанта в той же період, коли і сім'я Пугачової та Галкіна.
Валерій Леонтьєв
Валерій Леонтьєв - де зараз і чому мовчить про війну в Україні / колаж: Главред, фото: instagram.com/valera_leontiev

Радянський і російський співак Валерій Леонтьєв опинився серед тих, хто у лютому 2022 року, після початку повномасштабної війни в Україні, покинув країну-окупанта. Він осів у Майамі, США, де вже багато років живе і працює його дружина, і де подружжя має нерухомість.

Валерій Якович з моменту від'їзду не робив жодних гучних заяв, не давав жодних коментарів про війну в Україні. Втім, близькі друзі артиста не вважають його від'їзд з країни на болотах і мовчання звичайним збігом.

Так композитор Михайло Герцман в бесіді з росЗМІ натякнув на справжнє ставлення Леонтьєва до кривавої політики Кремля - він заявив, що співак не бажає повертатися в рф, так як його переконання не збігаються із загальними настроями в країні. Він також побоюється за своє життя в країні-агресорі, адже там його вже затаврували "зрадником".

відео дня

"Я думаю, що зараз не та атмосфера в росії, щоб повернутися. Він не розуміє, що відбувається. Багатьох визнають іноагентами", - заявляє Герцман.

Також він висловив думку, що 74-річний Леонтьєв навряд чи повернеться до концертної діяльності в силу віку: співати Валерій Якович все ще раніше любить, а ось мотатися по гастролях, як раніше, йому вже не вистачає сил.

Раніше в мережі з'явилося фото маленької доньки онкохворої Анастасії Заворотнюк від фігуриста Чернишова. Дівчинку, яку назвали Мілою, ретельно приховують від сторонніх очей.

Також стало відомо, що у родині української ведучої Лесі Нікітюк сталося горе. Вона втратила близьку людину та поділилася в блозі зворушливими спогадами про неї.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти