StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Розумниця насправді": Вайкуле прокоментувала позицію Леонтьєва щодо війни

13 серпня 2023, 11:42
Латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка активно підтримує Україну і засуджує агресію РФ, розповіла, що відбувається з Леонтьєвим.
Леонтьєв, Вайкуле
Вайкуле дуже тепло відгукнулася про Леонтьєва / колаж Главред, фото УНІАН

Легендарна радянська і латвійська співачка Лайма Вайкуле у завуальованій формі розкрила позицію свого колеги, іншого легендарного естрадного співака Валерія Леонтьєва з приводу повномасштабної війни країни-агресора Росії проти України.

"Валерій класний. Дуже хороша людина. Він же взагалі не дає інтерв'ю. Це людина, яка все життя не дає інтерв'ю. Він розумниця насправді, про це мало хто знає. Оскільки він не дає інтерв'ю, він не може розкритися. Але він дуже цікава людина", – сказала про Леонтьєва Вайкуле.

За словами артистки, на цей раз вона не кликала Леонтьєва на свій фестиваль "Лайма Рандеву" – проте в 2024 році це обов'язково зробить. Фанати Вайкуле уклали, що якщо вона так тепло відгукується про Леонтьєва, то він теж підтримує Україну. Хоча жодного разу артист публічно не висловлював свою позицію.

відео дня

Як відомо, з початку повномасштабної війни латвійська співачка Лайма Вайкуле обірвала всі зв'язки з країною-агресором Росією, публічно засудила дії диктатора Володимира Путіна, підтримала Україну. І свій фестиваль у Юрмалі присвятила підтримці українських дітей.

Нагадаємо, раніше Лайма Вайкуле розкрила подробиці особливих стосунків із Софією Ротару - вона спростувала чутки про те, що між ними є конфлікт, через який Софія Михайлівна не бажає контактувати.

Також співачка розсекретила, де ховається Віра Брежнєва - фанати колишньої Віагри стурбовані тим, що вона і її сім'я зникли з інформаційного простору.

Раніше стало відомо, що Алла Пугачова прилітала в країну-агресор РФ, щоб попрощатися з близьким другом - модельєром Валентином Юдашкіним. Він помер після боротьби з онкологією.

Також стало відомо, що Комік Юрій Гальцев, з яким гуморист Максим Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти