StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

До Києва приїхав легендарний оскароносний режисер і друг України

7 лютого 2023, 17:00
У Мережі був опублікований знімок режисера Мішеля Хазанавічуса на тлі Центрального залізничного вокзалу столиці України.
Вокзал, Хазанавічус
До Києва приїхав легендарний оскароносний режисер і друг України / Колаж фото УНІАН і United24

В Україну прибув легендарний французький режисер і володар премії "Оскар" Мішель Хазанавічус. Про це повідомляється в Telegram-каналі благодійної платформи United24.

Крім того, там був опублікований знімок Хазанавічуса на тлі Центрального залізничного вокзалу столиці України.

"Мішель Хазанавічус, режисер фільму "Артист", володар премії" Оскар", прибув до Києва", - сказано в повідомленні United24.

Кілька місяців тому, після деокупації Ізюма режисер організував торги, на яких продавали речі кінозірок і зібрав 250 тисяч євро (за тодішнім курсом – близько 10 млн гривень). В ході аукціону, наприклад, Хазанавічус продав друкарську машинку з колекції Тома Хенкса, косметичку Катрін Деньов, плакати з автографами Наталі Портман і так далі.

До Києва приїхав легендарний оскароносний режисер і друг України

До слова, 55-річний Хазанавічус прославився на весь світ, коли його німий фільм "Артист" в 2012 році був нагороджений премією "Оскар" в номінації "Кращий фільм".

Нагадаємо, легендарний американський актор і колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер публічно розкритикував владу Європи за те, що ті продовжують співпрацювати з країною-агресором, Росією.

Також раніше повідомлялося про те, що Арнольд Шварценеггер отримав вишиванку у подарунок від українця Владислава кабанця.

Пізніше легендарний боксер-Майк Тайсон підтримав Україну. "Залізний Майк" був такий люб'язний, що записав коротке відеозвернення до всіх українців зі словами підтримки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти