Спадкоємець відомого мільярдера Баффетта приїхав до Києва поїздом Укрзалізниці

9 червня 2022, 13:34
Баффет-молодший прибув до нашої країни на запрошення Володимира Зеленського.
Спадкоємець відомого мільярдера Баффетта приїхав до Києва поїздом Укрзалізниці
Говард Баффетт (посередині) прибув в Україну / Facebook / Ukrzaliznytsia

В Україну з візитом прибув американський бізнесмен Говард Баффетт, який є сином філантропа і мультимільярдера Уоррена Баффетта.

Відзначимо, що в Києві Баффет-молодший дістався на звичайному поїзді Укрзалізниці. При цьому він опублікував фото біля поїзда поруч зі співробітниками української залізничної компанії.

"Нічого незвичайного для України, просто Говард Баффетт, син американського мільярдера, одного з найбагатших людей світу, під час візиту до Києва залізницею", - розповіли в УЗ.

Спадкоємець відомого мільярдера Баффетта приїхав до Києва поїздом Укрзалізниці
/ Facebook/Ukrzaliznytsia

Звернемо увагу, що Баффет-молодший прибув до нашої країни на запрошення Володимира Зеленського.

Раніше президент України запросив представників американського бізнесу приєднатися до проектів відновлення зрошуваних систем в Одеській області, підтримки наших людей, розмінування та реформування шкільного харчування.

Що відомо про сім'ю Баффетів

Статок глави сімейства 91-річного Уоррена Баффета становить 113 мільярдів доларів. входить в топ-5 найбагатших людей планети

67-річний Баффет молодший займається благодійністю у сфері сільського господарства багато років і реалізував чимало проектів.

У штаті Іллінойс він володіє фермою площею в 1500 акрів.

Також у нього є дослідницькі ферми в Арізоні і Південній Африці.

Нагадаємо, раніше легендарний американський комерсант і мільярдер Джордж Сорос заявив, що повномасштабне вторгнення Росії в Україну, ймовірно, фактично початок Третьої світової війни, яку західна цивілізація може не пережити.

Мільярдер впевнений, що всі інші проблеми, які займають уми людства – боротьба з пандемією коронавірусу і зміною клімату, недопущення ядерної війни, підтримка глобальних інституцій – повинні відійти на другий план у цій боротьбі проти можливої Третьої світової війни.

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти