StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Танці в темряві та щирі поцілунки: Тишкевич показала ніжну романтику з чоловіком

22 січня 2024, 02:54
492
Акторка зізналася, за що так сильно кохає Валентина Томусяка.
Катерина Тишкевич, Валентин Томусяк
Катерина Тишкевич показала романтичні фото з Валентином Томусяком / колаж: Главред, фото: instagram.com/t.o.m.u.s.y.a.k, instagram.com/kateryna__tyshkevych

Українські актори Катерина Тишкевич і Валентин Томусяк перебувають в офіційному шлюбі з 2019 року. Нещодавно їх союз пройшов серйозне випробування хворобою Каті, і чоловік не відступав від неї ні на крок. Здається, хвороба ще більше зміцнила любов і ніжну прихильність у їх парі.

Нещодавно Валентин святкував День Народження, і Тишкевич, яка стрімко йде на поправку після сепсису і реанімації, в соціальних мережах залишила коханому зворушливе привітання.

Артистка у своєму Instagram- блозі опублікувала безліч фотографій з чоловіком, зізналася йому в глибоких почуттях, і показала, як вони танцюють на тлі новорічної ялинки. Тишкевич зазначила, що Томусяк - єдина людина, з якою вона може максимально розслабитися і бути просто собою.

відео дня

"Вітаю, моє кохання! Будь мені здоровий та щасливий! У твоїх обіймах нічого не страшно. Щастя бути твоєю дружиною. Святкуй кожну мить життя! А я буду насолоджуватися твоїми танцями кожен раз, як востаннє. А іноді приєднуватися і танцювати разом. Можу казитися так тільки з тобою. Кохаю! З твоїм днем!" - написала акторка у зверненні до коханого чоловіка.

Катерина Тишкевич, Валентин Томусяк
Катерина Тишкевич показала романтичні фото з Валентином Томусяком / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych
Катерина Тишкевич, Валентин Томусяк
Катерина Тишкевич показала романтичні фото з Валентином Томусяком / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Раніше відомого українського стендапера побили під час концерту в Дніпрі. Андрій Пілат заступився за колегу, гумористку Аллу Волкову, за що отримав удар від хулігана.

Також українська співачка Аліна Гросу розповіла про маммопластику і розкрила сімейний секрет. Вона розповіла, кому зобов'язана своїм пишним декольте, яке викликає суперечки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти