StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Аліна Гросу розповіла про мамопластику та розкрила сімейний секрет

19 січня 2024, 02:05
Співачка зізналася, звідки у неї взялося декольте такого розміру.
Аліна Гросу
Аліна Гросу зізналася, чи робила вона мамопластику / колаж: Главред, фото: instagram.com/alina_grosu

Українська співачка Аліна Гросу володарка завидної фігури: вона має пишний бюст і стегна, при цьому талія артистки залишається тонкою, а животик - пласким. Не багатьом щастить з тим, щоб мати подібні дані від природи, тому Гросу нерідко дорікають у вдосконаленні тіла за допомогою пластичної хірургії.

Найбільшу кількість питань викликають груди співачки - вельми видатні для дівчини її статури. До того ж її округлості мають дуже привабливу форму.

Нещодавно в блозі співачки в Instagram їй знову поставили питання про те, чи є її бюст результатом вдалої маммопластики. Гросу вирішила нарешті розкрити секрет про те, звідки у неї взялося таке привабливе декольте.

відео дня

Так Аліна розповіла, що груди у неї - натуральні, а їх розмір - норма для жінок в її родині. Співачка припустила, що після народження дітей її бюст може ще збільшитися, якщо судити по її мамі.

"Ну яка пластика? Там хіба не видно, що то вони свої? У мене вони не як кульки. У мене нормальні свої груди. Це сімейне", - з посмішкою запевнила Аліна Гросу.

Аліна Гросу
Аліна Гросу зізналася, чи робила вона мамопластику / instagram.com/alina_grosu

Раніше нардеп Микола Тищенко офіційно підтвердив розлучення з блогеркою і бізнесвумен Аллою Барановською після 10 років разом, а також розкрив справжню причину їх розставання.

Також турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу зізнався, як його донька від співачки-зрадниці Ані Лорак Софія ладнає з новою коханкою - українською моделлю Анастасією Foxy.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти