StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого зір, як у яструба: треба за 5 секунд знайти панду

9 травня 2024, 05:55оновлено 9 травня, 19:36
461
Розгадайте незвичайну, але дуже цікаву головоломку - на зображенні де схожі один на одного люди, які зібралися на захід, потрібно спробувати виявити панду.
загадка
Знайдіть панду за 5 секунд / Times of India

Коли треба трохи перепочити та переключити мислення, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії допомагають як розслабитися, так і потренувати мозок. Цього разу нам потрібно знайти панду, яка сховалася серед людей.

Головоломка від Times of India досить проста, але трохи заплутана. Вона побудована таким чином, щоб заплутати людину і відвернути увагу від пошуку правильної відповіді.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для найвеселіших і найкмітливіших: треба за 5 секунд знайти курча

відео дня

На картинці - люди, які, судячи з усього, зібралися відвідати рок-концерт. Усі вони в образі. Ваше завдання - відшукати серед них панду. Пропонуємо знайти правильну відповідь за 5 секунд.

Готові? Тоді поїхали!

загадка
Дивіться уважно на картинку, і ви знайдете панду / Times of India

Не вдалося знайти панду? Ловіть підказку: панда практично по центру картинки. Тварина сховалася, але її добре видно.

Разгадка
Якщо вдалося знайти панду, ви дуже уважна людина / Times of India

Можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, де потрібно знайти 3 відмінності на картинках із ведмедиком. На перший погляд, картинки практично однакові, але якщо придивитися, можна переконатися, що вони відрізняються.

Також можна розгадати головоломку для тих, у кого чудовий зір. На зображенні показано зоопарк, куди прийшла сім'я і фотографує жирафів. Десь там є і мавпочка, яку треба знайти за 8 секунд.

А ще в нас є головоломка для тих, у кого чудовий зір. Потрібно відшукати серед сов незвичайну тварину, яка, схоже, й зовсім не сова. Дається лише 6 секунд на правильну відповідь.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти