StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відомого українського стендапера побили під час концерту в Дніпрі

18 січня 2024, 19:33
692
Комік Андрій Пілат вже прокоментував інцидент з буйним глядачем.
Андрій Пилат
Андрій Пілат постраждав від дій буйного глядача / колаж: Главред, фото: instagram.com/pilatstandup

Український стендап-комік Андрій Пілат під час концерту заступився за колегу, гумористку Аллу Волкову, після чого був побитий глядачем. Це сталося в Дніпрі під час концерту коміків.

Як повідомляє Telegram-канал Дніпро Оперативний, під час виступу Волкової один з глядачів почав буянити в залі, потім і зовсім піднявся на сцену. Там він почав заважати гумористці і пробував вирвати з її рук мікрофон.

Дебошира швидко спустили зі сцени, проте полишати зал він відмовився. Тоді на допомогу прийшов Пілат, який зголосився провести хулігана до виходу. За це стендап-комік отримав потужний удар по вуху.

Андрій Пілат на своїй сторінці в Instagram вже прокоментував подію. У своїй заяві він зазначив, що не хоче, щоб таке повторювалося на стендапах українських коміків, але і роздувати з інциденту щось екстраординарне заради хайпу він не планує. Відчуває себе юморист нормально.

коментар Андрія Пилата
Коментар Андрія Пілата / instagram.com/pilatstandup

Дивіться відео неналежної поведінки глядача на стендап-концерті в Дніпрі:

Раніше українська співачка Слава Камінська показала чоловіка на романтичному фото і розкрила його ім'я. Її новий обранець став третім чоловіком. З ним вона заручилася навесні 2023 року.

Також український співак, музикант і вокаліст гурту ТНМК Олег 'Фагот' Михайлюта жорстко висловився про українських зірок, які "перевзулися" після 24 лютого 2022 року.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти