StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ловчиня багатих дідів: розкрито деталі особистого життя молодиці Петросяна

9 травня 2024, 03:30
214262
У 18 років Тетяна Брухунова стала коханкою чоловіка на півстоліття старшого за неї.
Татьяна Брухунова, Евгений Петросян
Тетяна Брухунова особисте життя - з ким Брухунова була до Петросяна / колаж: Главред, фото: instagram.com/bruhunova

Роман, а потім і сімейне життя Тетяни Брухунової та коміка-путініста Євгена Петросяна від самого початку супроводжувалося громадським осудом - когось бентежила 44 річна різниця у віці, комусь не сподобалося, що через якусь старлетку комік кинув свою четверту дружину Олену Степаненко.

Однак репутація розлучниці Брухунову анітрохи не бентежить: вона нібито по вуха закохана у свого 78-річного чоловіка, і з радістю народжує йому спадкоємців. Утім вся ця ідилічна картинка більше схожа на ретельно продуманий план, адже Тетяна виявилася вельми честолюбною жінкою.

У росЗМІ з'явилася інформація про її любовне минуле. Зокрема з'ясувалося, що вже з юного віку вона виявляла інтерес до багатих літніх чоловіків.

відео дня

Першою "жертвою" Брухунової нібито став 73-річний (на той момент) концертний директор Петросяна Юрій Діктович. Тоді Тетяні було всього 18, і вона, за словами очевидців, крутила кохання з впливовим чоловіком, поки той не познайомив її з Євгеном Петросяном. Ось тут-то заповзятлива дівчина врубила свої чари на повну, і забрала старіючого коміка, який здався їй перспективнішим, із сім'ї.

Стосунки Євгена Петросяна і Тетяни Брухунової

Подружжя узаконило стосунки в кінці 2019 року, за якийсь час у них з'явився син Ваган. Відтоді, як громадськість дізналася про роман Тетяну Брухунової із гумористом, на неї обрушився шквал хейту, адже всі впевнені - саме вона зруйнувала 30-річний союз Петросяна та Олени Степаненко.

Дружина Петросяна Тетяна Брухунова - останні новини:

Раніше молода дружина старого Петросяна розкрила деталі народження доньки Матильди, яка своєю появою наробила стільки галасу в пресі.

Втім, здивовані були не тільки ті, хто з упевненістю міг заявити, що не бачив Брухунову з вагітним животом. І сам дідусь Петросян здивований народженням його доньки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти