StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Мурат Налчаджиоглу накинувся на колишнього продюсера Ані Лорак

9 травня 2024, 00:49
33446
Сергій Перман розповів, як спровокував екса зрадниці Куєк.
Мурат Налчаджиоглу, Ані Лорак
Сергій Перман розповів, як Мурат Налчаджиоглу напав на нього через Ані Лорак / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca, instagram.com/anilorak

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу був одружений з Ані Лорак з 2009 по 2019 рік. За словами інсайдерів, його було складно назвати зразковим чоловіком, адже однією з імовірних причин розлучення зі співачкою стала його систематична невірність.

Проте Налчаджиоглу був готовий заступитися за дружину, поки вони були разом. Про це в інтерв'ю Дмитру Гордону розповів Сергій Перман - колишній музичний продюсер Ані Лорак.

Він працював з Кароліною Куєк 6 років, і в 2013 році вже планував припиняти співпрацю. Тоді між Перманом і Налчаджиоглу виник конфлікт. "Незважаючи на те, що ми з Кароліною вже готувалися до нашого розставання, настав час розставатися, але на той момент каталізатором того, що я пішов від неї 2013 року, був випад її турецького чоловіка в мій бік. І я зрозумів, що більше жодної хвилини не можу залишатися із цими людьми. І я пішов", - розповів продюсер.

відео дня

Сергій Перман зізнався, що хоч і опинився в сутичці постраждалою стороною, саме він спровокував Мурата: "Я не побився з її чоловіком. Він на мене кинувся. Я не можу видавати всі особисті речі, але він на мене кинувся на людях. Треба сказати, що я його довів. А чим довів – не можу сказати, бо це особиста справа Кароліни і її колишнього чоловіка. Але він кинувся на мене".

Хто такий Мурат Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу - турецький бізнесмен. Колишній чоловік співачки Ані Лорак (2009-2019), батько її єдиної доньки Софії (2011). Живе на дві країни - Україну і Туреччину.

Останні зіркові новини:

Раніше стало відомо, що в родині української "дівчини Бонда" Ольги Куриленко сталося нещастя. Артистка розповіла про втрату близького члена сім'ї.

Також комік і іноагент Максим Галкін довів росіян до істерики українською піснею, яку він виконав під час концерту в Карлових Варах. Глядачі зустріли номер оваціями, а в країні-окупанті знову стали лаяти шоумена.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти