StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Божевільна, з головою не дружить": росіяни зганьбили Хоркіну через війну в Україні

12 листопада 2022, 23:41
Росіяни дивуються, як такі люди можуть працювати в Думі і міркувати про спорт.
Світлана Хоркіна
Світлана Хоркіна / m24.ru

Відома російська спортсменка і дворазова олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Світлана Хоркіна нарвалася на жорстку критику росіян.

Хоркіна порівняла чемпіонат світ і Всеросійську спартакіаду зі спортивної гімнастики. Оскільки Росія відсторонена від усіх міжнародних змагань зі спортивної та художньої гімнастики через війну, яку розв'язали в Україні, спортсмени виступають тільки у себе на батьківщині.

Чемпіонат світу в Ліверпулі і Спартакіада в Казані пройшли з інтервалом в місяць.

відео дня

"Ми порівняли результати ЧС з результатами Спартакіади. Ми попереду планети всієї. Цього не можна не бачити і не говорити про це. Треба про це говорити. Найголовніше - завжди бути попереду планети всієї. Тоді ми повернемося. Ми повинні повернутися тільки переможцями. Це моє побажання, моя мрія. Треба вірити завжди. Я в це вірю, хочу вірити", - сказала Хоркіна в інтерв'ю Sport24.

Фанати дивуються, як такі "хворі на голову" люди можуть працювати в Думі.

"Вона на повному серйозі порівняла ЧС і спартакіаду? Що ж там за погана аура в Держдумі, що мозок там деформується капітально?",- дивуються юзери.

Користувачі в коментарях дивуються, якщо так все райдужно, як підносить це Хоркіна, і Росія "попереду планети всієї", то навіщо тоді повертатися, на "якийсь" чемпіонат світу.

Хоркіна скандал
Хоркіна
Хоркіна скандал
Хоркіна

Як раніше повідомляв Главред, в Росії трапилася істерика. Знаменита гімнастка і дворазова чемпіонка світу серед юніорів з художньої гімнастики росіянка Анастасія Сімакова покинула Росію.

Як виявилося, Сімакова виступатиме за збірну Німеччини. 18-річна уродженка Омська переїхала в Нюрнберг. Анастасія отримала німецький паспорт і подала заявку на зарахування на німецьку базу в Шмідені.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти