"Важливіше за життя": Лілія Цвелікова з веб-серіалу Fake розкрила серйозні ідеї серіалу

28 липня 2020, 13:31
Серіал Fake вийшов онлайн, і всі серії вже набирають перегляди та коментарі. Свої враження, і сенс серіалу розкрила актриса серіалу Fake Лілія Цветликова.
Лілія Цвеликова
Лілія Цвеликова / Прес-служба

Вже 27 липня Новий канал випустив на YouTube перший веб-серіал медіахолдингу StarLightMedia — серіал Fake. Веб серіал замислювався, як комедія про блогершу Лізу, яка в гонитві за популярністю в мережі живе двома життями - реальним з навчанням і роботою, і лакшері. Але чи варте фейкове luxury-життя того? Відповідь на це питання можна отримати, зробивши свої висновки після того, як побачити історію Лізи.

У серіалі знялися також актори з інших серіалів Нового каналу Перші ластівки і Новенька. А найкращу подружку Лізи Валю зіграла акторка Лілія Цвелікова, з якою нам вдалося поспілкуватися про її роль і серіалі в цілому.

— Як ти потрапила в серіал Fake? Відразу пробувалася на Валю або хотіла зіграти когось іншого?

відео дня

— Спочатку записала самопробb, за їх результатами мене покликали на зустріч, потім на парні проби і після цього вже затвердили на роль.читайте такожСеріал Fake - дата виходу, актори, саундтрек і сюжет Спочатку я думала, що зовсім не підходжу на роль Валі — вона здалася мені зовсім інший і за типажем, і за внутрішнім наповненням. Я мало чим схожа на Валю, довелося довго її збирати по шматочках з якихось спостережень і розмов з командою творців серіалу. Але я була готова до експерименту.

— Що тобі подобається в своїй героїні?

— Вона дуже чесна, безпосередня, відкрита. Її чарівність — в її радикальності і те, що вона завжди за правду і чесність. Вона красива у своїх почуттях — коли закохується, коли щиро співпереживає кому-то, коли захищає друзів. Це мене підкупає.

Серіал Fake
Серіал Fake - Девізоров, Цвелікова, Остапенко, Лісничий / Прес-служба

Які риси характеру Валі ти вважаєш негативними?

— Радикальність, якщо її занадто багато, може зіграти злий жарт — це історія про Валю. Вона спочатку робить, а потім думає, чере що в підсумку страждає. З цим ми з нею боремося разом (сміється).

Я не залежу від соціальних мереж — могла б просто взяти і видаляти свої акаунти.

— Чим ти схожа на свою героїню? Що ти в ній змінила?

— Вона — не глянцева красуня, не типова Insta-чіка, але при цьому в ній є шарм і чарівність. Ще я подарувала їй своє почуття гумору. Валя замислювалася, як сексуальна пампушка-гармата, це по ідеї повинно було вигідно контрастувати з зовнішністю Лізи. Але якось так вийшло, що мене затвердили — зовсім не пампушку, а шкета зростом 1,56 м (сміється). І тоді нам з командою довелося придумувати іншу особливу відмітну рису для Валі — в результаті пампушка трансформувалася в пацанку.

— Чи близька тобі ідея веб-серіалу Fake — показати абсурдність бездумної боротьби за популярність?читайте такожJerry Heil записала кліп Блогер для серіалу Fake

— Абсолютно! Ідея мене і зачепила в першу чергу. Fake — це своєрідний маніфест сучасного суспільства, тому що ми живемо в таких реаліях, коли боротьба за лайки і віртуальне увага стала важливішою за самое життя та відчуття себе в ній. Кількість безглуздих і абсолютно безглуздих ситуацій, в які потрапляють героїні, це межа, через яку хочеться показати — а чи варто такими жертвами домагатися того, що тебе не творить, а руйнує?

— Як ти ставишся до того, що в сучасному світі люди втрачають розум через Instagram і намагаються жити в ньому чужими життями?

Я не залежу від соціальних мереж — могла б просто взяти і видаляти свої акаунти. Просто не даю можливості собі від цього залежатиме, не даю можливості підпорядкувати себе. У мене є внутрішнє мірило всього — чітко відчуваю, коли треба вчасно піти. Були моменти, коли я просто видаляла додаток з телефону, щоб не давати собі можливості увійти в потік негативу. В Instagram я викладаю рівно стільки інформації, скільки мені комфортно. Хочеться поділитися — ділюся. Це робиться не для того, щоб бігти за мейнстрімом, хайпом і лайками.

Серіал Fake
Серіал Fake - Лілія Цветлікова і Макс Девізоров / Прес-служба

— У серіалі ти знімаєшся зі своїм хлопцем Максимом Девізоровим. Як вам працюється разом?

— Нам в принципі комфортно все робити разом. А на знімальному майданчику ми не стикаємося так тісно, як у житті (посміхається). Почуття гумору допомагає нам в багатьох ситуаціях. У мене вже запитували, як я буду грати, поки він на майданчику за сюжетом цілується з іншою жінкою... Коли ми разом читали сценарій, то тільки посміялися над цим. Наш девіз: що було на майданчику, то залишається на майданчику. Ми не приносимо додому емоційний фон наших персонажів, тому що вдома ми Ліля і Макс.

Серіал Fake
Серіал Fake - Лілія Цветликова і Аня Остапенко / Прес-служба

— Як карантин вплинув на зйомки?

— Знову ж таки, нам допомагає гумор. Через те, що у всіх закрита половина обличчя і ми спілкуємося тільки за допомогою зорового контакту, члени знімальної групи навчилися розуміти один одного з півпогляду.

— Як ти думаєш, кому варто подивитися веб-серіал Fakeі кого він може зачепити в першу чергу?

— Основна цільова аудиторія — молодь, але він мультиуніверсальний. Якась з численних тем, закладених в цей проект, когось так і зачепить. Мій персонаж точно сприймуть неоднозначно, бо правда — це завжди складно, а Валя роздає правду порційно в кожній серії. При чому таку, яка може бути неприємною і навіть образливою.

Всі серії серіалу Fake можна подивитися онлайн на ютуб-каналі Нового каналу.

Поки що невідомо, чи веб-серіал транслюватиметься на Новому каналі, але для глядачів він доступний онлайн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти