StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Залишався на ніч: Пугачова "посватала" Галкіна своїй близькій подрузі

8 вересня 2023, 16:14
25266
Галкін і Пугачова не сходять з перших шпальт пропагандистських ЗМІ.
Алла Пугачова, Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін не реагують на пропагандистські плітки / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru

Російські пропагандистські ЗМІ не можуть і дня прожити без Алли Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна, які не підтримали загарбницьку війну Росії проти України.

Так, за інформацією пропагандистського видання Стархіт, Максим Галкін хвалився, що Латиська співачка Лайма Вайкуле вчить його латиської мови. "Будь-яка мова важка, тут своя культура, багато слів незрозумілих. Мене Лайма недавно навчала. Латиська мова така цікава, я щось знаю, але з кожним роком все більше розумію", — говорив він.

Але пропагандисти звернули увагу на те, що Галкін залишався ночувати в будинку подруги Пугачової. "Ми взагалі звідси не виходимо. У мене були концерти в Литві, мені було зручно прилетіти до Риги. Я просто у Лайми жив. Алла знала? Так це вона і придумала! Надійно, під наглядом", — сміючись, додав 47-річний Максим.

відео дня

Нагадаємо, днями маловідомий російський співак Сергій Савін, який в 2011 році здобув перемогу на музичному шоу Примадонни "Проект а", заявив, що під час участі в конкурсі отримував від Пугачової знаки уваги, як чоловік, мовляв шлюб Алли Борисівни з Галкіним-просто піар. Їй було дуже самотньо і вона обрала співака своїм фаворитом.

Раніше, на зло хейтерам, Галкін показав улюблену Пугачову в розкішному образі. Разом пара спостерігала, як їхні діти граються з молодшою дочкою Крістіни Орбакайте.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти