StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Нехай у світі залишаються": відома ведуча категорично висловилася про Потапа і Настю Каменських

24 червня 2024, 07:51
305
Валентина Хамайко порадила Потапу і Насті Каменських не повертатися в Україну, оскільки вони "люди світу".
Настя Каменських, Потап
Валентина Хамайко висловилася про вчинки Потапа і Насті Каменських / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux/?hl=uk

Відома українська ведуча Валентина Хамайко розкритикувала репера Потапа і його дружину співачку Настю Каменських, які після повномасштабного вторгнення РФ в Україну будують свою кар'єру за кордоном.

У коментарі для Люкс ФМ Хамайко зазначила, що Потап і Настя ніколи не були патріотами і вона не хоче, щоб вони навіть поверталися в Україну.

відео дня

"Ці люди ніколи не були патріотами. Ніколи. І пісні в них, як ми бачимо, патріотичні не складаються, не пишуться. Навіть якщо хтось намагається, воно не заходить взагалі населенню. Я б відверто сказала: я б не дуже хотіла, щоб вони поверталися. Вони назвали себе людьми миру, нехай у світі залишаються", - сказала Хамайко.

Настя Каменських інфографіка
Настя Каменських інфографіка / Главред

Хто така Настя Каменських?

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Усього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Настя Каменських - останні новини по темі

Зазначимо, Настя Каменських, яка на початку своєї музичної кар'єри могла похвалитися пишними формами, розповіла про те, як важко їй далося схуднення. Артистка написала, що все своє життя вона намагалася контролювати кожен його аспект.

А також нещодавно Настя Каменських звернулася до Потапа з приводу річниці їхнього весілля. На своїй сторінці в соцмережах артистка опублікувала фото з чоловіком, а також написала ніжне послання.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти