StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Колишня дружина Позитива - коханка Потапа": що відбувається у шлюбі Насті Каменських і репера

17 червня 2024, 09:06оновлено 17 червня, 12:33
2056
Настя Каменських обірвала дружбу з найкращою подругою через її роман із Потапом.
Настя Каменських, Потап
Відомі ведучі обговорили роман Потапа з подругою Насті Каменських / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux/?hl=uk

Уже довгий час ходять чутки, що скандальний український репер Потап закрутив роман з найкращою подругою співачки Насті Каменських - Анною Андрійчук.

У новому випуску шоу "#ністиданісовісті" ведучий Євген Фешак вирішив обговорити особисте життя Каменських і Потапа з Мілою Єремєєвою та Артуром Адамовим.

Уперше інформація про роман Потапа і Андрійчук з'явилася у Богдана Беспалова, після чого новина розійшлася багатьма українськими ЗМІ.

відео дня
Настя Каменських
Настя Каменських / інфографіка: Главред

"Це якісь мої сни при температурі 40 °С. Колишня дружина Позитива - коханка Потапа. Як так? Це офіційно?", - здивувався Адамов.

На що Євген Фешак зауважив, що, за чутками, романтичні стосунки між Потапом і Андрійчук виникли, коли він нібито підвозив її в готель після концерту.

"Ну такі збіги - не збіги. Кажуть, що Аня і Настя, ось після цього "підвозу", перестали спілкуватися", - відповів Адамов і нагадав, що вони були найкращими подругами.

Хто така Настя Каменських?

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Усього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Настя Каменських - останні новини по темі

Зазначимо, Настя Каменських, яка на початку своєї музичної кар'єри могла похвалитися пишними формами, розповіла про те, як важко їй далося схуднення. Артистка написала, що все своє життя вона намагалася контролювати кожен його аспект.

А також нещодавно Настя Каменських звернулася до Потапа з приводу річниці їхнього весілля. На своїй сторінці в соцмережах артистка опублікувала фото з чоловіком, а також написала ніжне послання.

Читайте більше про Каменських:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти