StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Потап несподівано звернувся до Максима Галкіна - що сталося

18 червня 2024, 13:12
268
Українські знаменитості привітали Максима Галкіна з днем народження.
Максим Галкин, Алла Пугачева, Потап
Потап вирішив привітати Максима Галкіна з днем народження / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/, instagram.com/realpotap/

Російський гуморист Максим Галкін, який публічно засудив терористичне вторгнення РФ в Україну і поїхав із сім'єю жити в Ізраїль, сьогодні святкує 48-річчя.

З цього приводу Галкін опублікував пост на своїй сторінці в соцмережах, під яким йому вже написали безліч коментарів із побажаннями.

відео дня

Повз таку подію не пройшов і скандальний український репер Потап, а також співак Геннадій Вітер.

"Mad Funny Max! HBD!" - написав Потап;

"Мої вітання", - зазначив Геннадій Вітер.

Хто такий Максим Галкін?

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом із дружиною і дітьми виїхав із РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії заніс Галкіна до списку фізичних осіб - "іноземних агентів".

Максим Галкін - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Максим Галкін анонсував концерти у Відні та Амстердамі, а росіяни вже встигли написати свою думку. Жителі країни-окупанта у своїх найкращих традиціях одразу ж написали сотні гнівних коментарів. Що цікаво, росіяни не втомлюються писати Галкіну, що він нікому не цікавий, але далі продовжують стежити за його життям.

А також путініст Юрій Назаров накинувся на Галкіна і Пугачову зі звинуваченнями через їхню позицію щодо війни. Назаров заявив, що фінансове становище подружжя дуже сумне і тепер Галкіну потрібно більше працювати.

Читайте більше про Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти