StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Телеведуча Валентина Хамайко розповіла, як втратила пасинка на війні

7 лютого 2024, 14:00
Валентина Хамайко поділилася своїм болем в інтерв'ю.
Валентина Хамайко розповіла, як втратила близьку людину
Валентина Хамайко розповіла, як втратила близьку людину / Колаж Главред, фото скріншот

Українська телеведуча Валентина Хамайко поділилася особистою сімейною драмою. На війні вона втратила свого 21-річного пасинка.

Як розповіла вона в інтерв'ю Славі Дьоміну, Валентина Хамайко з ніжністю і теплом згадує стосунки з Остапом, який практично став їй сином.

Вона додає, що про трагедію дізналася від свого чоловіка Андрія. "Мені зателефонував Андрій і сказав про це. Ми тоді були в машині разом із Соломією. Ми тоді поговорили з Андрієм. У мене в таких ситуаціях спрацьовує захисна функція, коли почув інформацію, але ти далі починаєш робити те, що ти маєш робити в цей день. Я машинально почала робити те, що в мене було заплановано на цей день. Звичайно, воно наздогнало ввечері, коли ти залишаєшся наодинці", - розповіла вона.

відео дня

За її словами, у той момент вона думала, що робити, як робити і що буде далі, як допомогти Андрію. "Але ти не можеш допомогти людині, яка перебуває за сотні кілометрів від тебе. Я ніколи не переживала такої ситуації, я не знала, як йому допомогти", - каже вона.

Ведуча зі сльозами на очах розповіла, що їй дуже важко було повідомити страшну новину дітям. "Наш молодший син не розумів, хто загинув. Він дуже довго запитував: "Тато загинув чи Остап загинув?". І це дуже важко. Старший син перебував у тенісному таборі. Я дзвоню тренеру і кажу, що не розумію, що робити з Михайлом... Як я можу сказати про це синові в телефонному форматі", - розповіла вона.

Нагадаємо, раніше українська співачка Джамала поділилася несподіваною і приємною новиною. Артистка стане матір'ю втретє. Про це вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Раніше також стало відомо про те, що відомий актор і депутат Держдуми РФ Дмитро Пєвцов отримав підозру за трьома статтями КК України на підставі зібраних доказів СБУ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти