StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Попіарилася за рахунок доньки: запроданка Лорак показала сильно подорослішалу дівчинку

8 березня 2023, 03:05
Софії вже 11 років, і вона, як і всякий підліток, змінюється зі швидкістю світла.
Ані Лорак та Софія Налчаджіоглу
Ані Лорак і Софія Налчаджиоглу заспівали дуетом / instagram.com/anilorak

Співачка-зрадниця українського походження Ані Лорак продовжує нервувати кадрами свого безтурботного життя, поки на її батьківщині йде війна. Про неї голосиста запроданка воліє мовчати, щоб їй не заборонили будувати кар'єру в країні-агресорі.

Лорак пише пісні російською мовою, знімає в кліпах російських акторів і всіляко уникає "слизьких" тим, адже вона - "голубка миру". Втім, благородне звання, яке співачка сама собі подарувала, не заважає їй піарити нову пісню навіть за рахунок своєї доньки-підлітка.

На сторінці Лорак в Instagram з'явилася сторіс - відео, на якому вона з 11-річною Софією разом співають її новий трек.

Дівчинка дорослішає на очах, і, на жаль, зараз намагається у всьому наслідувати матері - вона освітлила пасма волосся і уклала їх в зачіску, одягається в стилі Лорак. Копіює Софія також і вокальну манеру опальної співачки, хоч сама володіє непоганим голосом і могла б зайнятися пошуком власного "характеру".

Нагадаємо, Ані Лорак раніше, на 11-му місяці повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала РФ, згадала, що вона-українка.

До того артистка-запроданка скаржилася на те, що вона стала дуже самотня і сумує за своїми родичами, які, очевидно, залишилися в Україні. Про те, що цих же родичів бомбить країна, якій вона продалася, уроджена Кароліна Куєк поки замовчує.

Цікаво, що її колишній чоловік, Мурат Налчаджіоглу, проявляє любов і повагу до України - турецький бізнесмен розповів, чому залишається в країні під час війни і займається благодійністю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти