StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ані Лорак заговорила українською та поскаржилася на звуки бомб, які зіпсували їй Новий Рік

1 січня 2023, 20:04
Кароліна Куєк засмутилася, що їй довелося пережити "роздвоєність почуттів" під час свята.
Ані Лорак
Ані Лорак розповіла, як спілкувалася з братом, поки РФ бомбила Україну / instagram.com/anilorak

Співачка-зрадниця Ані Лорак вирішила вбити новорічний цвях у труну, в якій українці поховали свою до неї повагу. В Україні 11 місяць йде героїчний опір окупаційній армії РФ, а Кароліні Куєк з Кіцманя Чернівецької області так і не вистачає сміливості чи совісті назвати війну війною.

Але вистачає нахабства поскаржитися на те, що вона не може зустрічати Новий рік так, як їй того хочеться. На своїй сторінці в Instagram вона залишила перший за час повномасштабної війни пост українською мовою, в якому розповіла, як спілкувалася з братом, який зараз в Україні.

Діалог ускладнював той факт, що родич співачки-зрадниці відзначав Новий рік в підвалі через масовану ракетну атаку, яку РФ почала 31 грудня, та продовжила 1 січня.

Через це Лорак пережила "роздвоєність почуттів" - їй стало сумно, але не достатньо, щоб назвати війну війною, і озвучити, хто саме пускає по Україні ті ракети, що заважають їй возз'єднатися з сім'єю.

"Минула ніч для мене — роздвоєність почуттів. Мені було болісно спілкуватися з братом в той час як він ховався у підвалі з пляшкою Jack Daniels під звуки бомб. Страх, гнів і безсилля від усієї цієї ситуації затьмарили момент, який мав би стати святом. Всім серцем сподіваюся, що цей новий рік принесе нам можливість знову об’єднатися за столом із найголовнішим, що у нас може бути — нашими родинами..." - патетично заявила Ані Лорак.

Ані Лорак
Ані Лорак розповіла, як спілкувалася з братом, поки РФ бомбила Україну / instagram.com/anilorak

Слізлива тирада співачки не викликала ні співчуття, ні співпереживання - таке лицемірство на 11 місяці війни лише змусило її колишніх шанувальників знову закликати до залишків її совісті з проханням одуматися:

"Українською мовою!??? Ви зробили свій вибір. Ви об'єднаєтесь з родиною але вже не в Україні !!! Дуже шкода що ви так зрадили свою батьківщину".

"Роздвоєність почуттів - це як шкода путіна і додому хочеться!!! Що ти верзеш!!! Твоїх рідних бомблять кожного, дня, а ти про роздвоєння почуттів???!!!"

"Раздвоєнність почуттів? Тобто ви не могли зрозуміти на який же ви всеж-таки стороні? Краще б не писали взагалі нічого".

"Та скільки можна!!! Ти що тупа!!!! Яке об‘єднання народами!!! ???? Нас твій об‘єднаний народ вбиває, катує, гвалтує!! Ти тупа курка!!! Прокинься!!!!! Вваліть її хто небуть фляшкою з під того Jack Daniels!!!! росія країна вбивць!!!"

"Так, і шо саме цікаве, Кароліна колись скаже хто ж насправді бомбить брата в Україні, чи так і буде вимахуватись?"

Раніше запроданка Лорак скаржилася на те, що вона стала дуже самотня і сумує за своїми родичами, які, очевидно, залишилися в Україні. Про те, що цих же родичів бомбить країна, якій вона продалася, Кароліна Куєк замовчує.

На відміну від неї, її колишній чоловік, Мурат Налчаджіоглу, проявляє любов і повагу до України - турецький бізнесмен розповів, чому залишається в країні під час війни і займається благодійністю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти